ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μια συζήτηση για τον Πολιτισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. |




















 Ενώ συνεχίζονται οι προεκλογικοί μονόλογοι των υποψηφίων, η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ την Τρίτη 6/5/2015 επέλεξε να συζητήσει σε μια ανοικτή συγκέντρωση το θέμα πολιτισμός και Δήμος.

Η ανταπόκριση συλλόγων και φορέων του δήμου Ναυπλιέων ήταν ικανοποιητική, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι είμαστε στο μέσο μιας προεκλογικής περιόδου και όλοι φοβούνται τα θέμα της πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τέτοιας συγκέντρωσης (με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις).

Σ΄ ένα διαπαραταξιακό κοινό, είχαν καλεστεί και συμμετείχαν άνθρωποι από όλους τους συνδυασμούς που κατεβαίνουν στις εκλογές, η διαδικασία του διαλόγου κράτησε περισσότερο από δύο ώρες. Κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις για την πολιτιστική δημιουργία στην πόλη και στην περιφέρεια του δήμου, σκέψεις και ερωτήματα τι μπορεί να θεωρηθεί πολιτισμός σήμερα, μέχρι το πώς μπορεί να δημιουργήσουμε τους όρους για έναν πολιτισμό με τοπική αναφορά και έναν «πολιτισμό της καθημερινότητας».

Μια εξαιρετική βραδιά που έθεσε προβληματισμούς ακούστηκαν προτάσεις και σκέψεις για τον «πολιτισμό της καθημερινότητας» αλλά έδωσε όμως και το επόμενο ραντεβού για μια θεματική συνάντηση μετά τις εκλογές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ