ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Γιατί όταν φτάνεις σε αδιέξοδο υπάρχει πάντα ένας «Άλλος Δρόμος»!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. |
Της Ελένης Πετσιώτη
υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με τον «Άλλο Δρόμο» 

Τέτοιες μέρες σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις με απασχολούσε ποιον θα ψηφίσω. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον «Άλλο Δρόμο», γιατί η κατάσταση που βιώνει η χώρα γενικότερα αλλά και η πόλη μας ειδικότερα, απαιτεί από όλους μας πιο ενεργή συμμετοχή.

Στο δήμο μας περίσσεψαν οι ναπολεόντειες συμπεριφορές, ο δημαρχοκεντρισμός (η ενός ανδρός αρχή), τα μεγάλα λόγια, τα έργα σε μακέτες, οι κατ' επίφαση δομές αλληλεγγύης που έκλεισαν απροειδοποίητα ή έμειναν στα χαρτιά, ενώ εγκαινιάζονται τώρα άλλες, παραμονές εκλογών, οι χωματερές που καίγονταν εν μέσω καύσωνα προκαλώντας μας ασφυξία, τα τηλεοπτικά σόου διαχείρισης της πλημμύρας ενώ οι συμπολίτες μας πάλευαν μέσα στις λάσπες.
Παράλληλα μια ολόκληρη κοινωνία δοκιμάζεται από την ανεργία, τη στέρηση ακόμα και των αναγκαίων για την επιβίωσή της, την υποβάθμιση της καθημερινότητας και της αξιοπρέπειάς της.

Επειδή όλοι βιώνουμε καθημερινά τη δύσκολη πραγματικότητα πιστεύω ότι χρειάζεται ένας «Άλλος Δρόμος» ώστε:

· να λειτουργήσει ο δήμος μας δημοκρατικά

· να στηριχθούν ουσιαστικά οι δομές αλληλεγγύης

· να ανακαλύψουμε το διάλογο

· να πάψει η πόλη μας να διασύρεται

· να ξαναπερπατήσουμε στους πεζόδρομους

· να γίνει η πόλη μας ανθρώπινη

· να σταματήσουν η αδιαφάνεια και τα ρουσφέτια

· να μείνει η νεολαία στο τόπο της για να αλλάξει τα πράγματα

Πιστεύω ότι οι συνδημότες μου, που όλα αυτά τα συζητάνε καθημερινά, θα αποφασίσουν με κριτήρια αγάπης προς την πόλη τους, διεκδικώντας με την ψήφο τους έναν άλλο δήμο. Ένα δήμο με ευαισθησίες κοινωνικές, χωρίς διακρίσεις, με πολίτες ενεργούς που διεκδικούν αφήνοντας πίσω τους την απάθεια, που είναι ο χειρότερος εχθρός.

Ελένη Πετσιώτη
υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον «Άλλο Δρόμο»

Συμμετείχε στα κινήματα που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια ενάντια στα μνημόνια και ιδιαίτερα δραστηριοποιήθηκε στις δράσεις των δομών αλληλεγγύης.
Μητέρα δύο παιδιών.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ