Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που επισημαίνει στους υπόλοιπους Έλληνες μία από τις λαχταριστές γαστριμαργικές ιδιαιτερότητες της Αργολίδας και που πρωταγωνιστεί τα καλοκαίρια στα περισσότερα τραπέζια, έχοντας... φανατικούς φίλους!!!
Συνοδεύεται απαραίτητα με παγωμένη μπύρα και μπόλικο αλατοπίπερο, ενώ οι λάτρεις της γουρουπούλας, (για αυτήν πρόκειται) έτσι ονομάζουν στην Αργολίδα το μισό ή ολοκληρο χοιρινό στο φούρνο, την προτιμούν ακόμη και κρύα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε καθώς πωλείτε ακόμη σε όλα τα καλοκαιρινά πανηγύρια που διοργανώνονται στην περιοχή αλλά και στο δρόμο.
Συνοδεύεται απαραίτητα με παγωμένη μπύρα και μπόλικο αλατοπίπερο, ενώ οι λάτρεις της γουρουπούλας, (για αυτήν πρόκειται) έτσι ονομάζουν στην Αργολίδα το μισό ή ολοκληρο χοιρινό στο φούρνο, την προτιμούν ακόμη και κρύα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε καθώς πωλείτε ακόμη σε όλα τα καλοκαιρινά πανηγύρια που διοργανώνονται στην περιοχή αλλά και στο δρόμο.