ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Οδυσσέας Βουδούρης: Ο τόπος μας ανήκει στα παιδιά μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. |




















 Οι πιο όμορφες παραλίες της Πελοποννήσου παραδόθηκαν στο Ταμείο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ), την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί στα θερινά τμήματα της Βουλής το νομοσχέδιο που θα σημάνει την καθολική ιδιωτικοποίηση του αιγιαλού της χώρας.

Οι θιασώτες του άκρατου νεοφιλελευθερισμού βιάζονται να θέσουν σε εφαρμογή τα καταστροφικά τους σχέδια, να παραδώσουν στους ιδιώτες περιφραγμένες και έτοιμες προς «αξιοποίηση» τις μοναδικές παραλίες του τόπου μας.

Καλούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου να περιφρουρήσουν τους ανεκτίμητους θησαυρούς μας, να στείλουν σε όλους το αποφασιστικό μήνυμα πως οι παραλίες μας θα μείνουν ελεύθερες και ανοιχτές σε όλους.

Η «Πελοπόννησος Πρώτα» ανέδειξε πριν δύο μήνες τους καταστροφικούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Σήμερα πλέον είναι η ώρα της δράσης για την ακύρωση αυτών των σχεδίων. Αναλάβουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με φορείς και συλλογικότητες της Πελοποννήσου, ώστε τα νεοφιλελεύθερης κοπής κυβερνητικά σχέδια να μείνουν στα χαρτιά και οι πανέμορφες παραλίες του τόπου μας να μείνουν ελεύθερες για τους πολίτες.

Οι παραλίες μας, ελεύθερες, είναι για τους πολίτες. Ο τόπος μας ανήκει σε μας και στα παιδιά μας, δεν είναι «περιουσία» για ξεπούλημα στα χέρια των μαθητευόμενων μάγων του νεοφιλελευθερισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ