Έπεσε την Κυριακή η «αυλαία» για την Έκθεση ποιοτικών ελληνικών τροφίμων με τον τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις», στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Για μια ακόμη φορά η Έκθεση σημείωσε τεράστια επιτυχία, από άποψη οργάνωσης, συμμετοχής και προσέλευσης του κοινού, αν και επρόκειτο για την πρώτη της παρουσία σ’ ένα τόσο μεγάλο γεγονός.
Είναι ενδεικτικό πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΔΕΘ η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε σε 255.536, αποδεικνύοντας πως η έκθεση-θεσμός για τη Θεσσαλονίκη, την ευρύτερη περιοχή και όλη τη χώρα επέστρεψε για τα καλά. Το φετινό μέγεθος είναι αυξημένο κατά 38,1% έναντι των 185.000 επισκεπτών του 2013 και κατά 132,3% σε σχέση με τους 110.000 επισκέπτες της διοργάνωσης του 2012.
Το καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο είχε την ευκαιρία να γευτεί πλούσιες λιχουδιές και να αγοράσει τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι των επόμενων ημερών, από τις 30 ιδιωτικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» αποτέλεσε σημείο αναφοράς και πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμου, ενώ η ανάδοχος εταιρεία EXPO COM «Σοφοκλής Μποτονάκης», που είχε την επιμέλεια, ανταποκρίθηκε επάξια στις ανάγκες ενός τόσο μεγάλου γεγονότος.
Υπεύθυνος Τύπου: Αλέξανδρος Μπίκας τηλ.6945930499
Υπεύθυνος Συμμετοχών: Σοφοκλής Μποτονάκης τηλ.6909909500