ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Γιορτή του κυνηγού στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
 Tο Δ.Σ. του συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ" Αγιοπετριτών Αττικής, θέλοντας να τιμήσει το συναρπαστικό σπορ του κυνηγίου και τους οπαδούς του, επιθυμώντας να αναδείξει τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας του και τον πλούσιο σε κυνήγι Πάρνωνα, διοργανώνει και σας προσκαλεί στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην γιορτή του κυνηγού το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014.
Ξεκινώντας στις 11:00 το πρωι στην πλατεία του χωριού, θα θαυμάσουμε τα υπέροχα παραδοσιακά προιόντα των τοπικών επαγγελματιών και θα ακούσουμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες απο ειδικούς. Συνεχίζοντας θα έρθουμε σε επαφή με κυνηγούς και επαγγελματίες αυτού του κλάδου,

θα απολαύσουμε δοκιμάζοντας εδέσματα που θα παρασκευάσουν μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και το βράδυ θα κλείσουμε με ενα αξέχαστο γλέντι στο ξενοδοχείο του χωριού μας με ζωντανή μουσική.

Σας γνωρίζουμε οτι στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τοπικοί φορείς, μέλη των κυνηγετικών συλλόγων αλλά και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής μας.

Αυτή την υπέροχη φθινοπωρινή εποχή, σας περιμένουμε να χαρούμε μαζί την γιορτή του κυνηγού στο όμορφο χωριό μας που το στολίζουν οι κιτρινόφυλλες καστανιές και το αγκαλιάζει ο περήφανος Πάρνωνας με τα έλατά του.


Το Δ.Σ του συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ"
Αγιοπετριτών Αττικής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ