ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Χτυπούσαν ηλικιωμένες και παιδιά για να τους ληστέψουν τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. |
 Άλλος ένας νεαρός ΡΟΜΑ συνελήφθη για συμμετοχή στην πολυμελή σπείρα που διέπραξε δεκάδες ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας από το Μάιο του 2013 με λεία αξίας άνω των 340.000 ευρώ. Με τη σύλληψή του 22χρονου βάσει εντάλματος του ανακριτή Ναυπλίου, εξιχνιάστηκαν έξι ληστείες σε κάποιες από τις οποίες δεν δίστασαν να χτυπήσουν ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες και ανήλικα παιδιά!
Οι ληστείες είχαν γίνει από το Μάιο ως τον Ιούλιο του 2013 στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και θύματα του νεαρού κακοποιού είχαν πέσει οι ιδιοκτήτες τεσσάρων σπιτιών και ενός καταστήματος και ένα ανήλικο αγόρι το οποίο χτύπησε στη μέση του δρόμου για να του αρπάξει το ποδήλατο! Ο 22χρονος, που είναι το 16ο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης η οποία εξαρθρώθηκε χάρη στην έρευνα της Ασφαλείας Ναυπλίου, εντοπίστηκε στην Τρίπολη από άνδρες της τοπικής Ασφαλείας.

Όπως αποδείχθηκε, συμμετείχε μαζί με άλλους και σε επτά διαρρήξεις σε σπίτια, τέσσερις σε καταστήματα, 12 διαρρήξεις και απόπειρες σε επιχειρήσεις, επτά κλοπές οχημάτων και μια απόπειρα, με λεία μετρητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση της πολυμελούς συμμορίας.

Σύλληψη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές στην Αργολίδα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ