ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Στην Νέα Κίο οι αγώνες της Εθνικής Νέων Χάντμπολ για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. |
 Ολοκληρώθηκε η 3η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ με ενδιαφέρουσες αποφάσεις. Κυριότερη είναι η έδρα του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που συμμετέχει η Ελλάδα, η Σερβία και τα νησιά Φερόε. Η Ελλάδα είχε πρώτη το δικαίωμα διοργάνωσης και η Ομοσπονδία αποφάσισε οι αγώνες να γίνουν στην Νέα Κίο της Αργολίδας, στην έδρα δηλαδή του Διομήδη Άργους. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

- Ο όμιλος των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2015 με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος και των Σερβία, Νησιά Φερόε στις 9-11 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο κλειστό της Νέας Κίου.

-Εγκρίθηκαν τα μονοήμερα καμπ προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Νέων για επόμενο δίμηνο, καθώς και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Νέων στην Έδεσσα (26-30/12).

-Οριστικοποιήθηκε προετοιμασία (24/11-1/12) της Εθνικής Γυναικών μαζί με δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Εθνική Βουλγαρίας τα οποία θα διεξαχθούν με την υποστήριξη- χορηγία του Δήμου Αμυνταίου.

-Εγκρίθηκε η εισήγηση της επιτροπή ανάπτυξης σχετικά με την περιοχές ευθύνης, τα καθήκοντα και την οργανωτική δομή των Ομοσπονδιακών Περιφερειακών Προπονητών.

- Μετά από εισήγηση της ΚΕΔ/ΟΧΕ εγκρίθηκε η αύξηση του αριθμού ζευγαριών των διαιτητών για την Α1 Ανδρών σε 24 από 18.

-Εγκρίθηκε ο νέος τρόπος υπολογισμού των μετακινήσεων στελεχών αγώνων, οι οποίες θα γίνονται πλέον με υποβολή εξοδολογίου με τον οποίο υπολογίζεται πως θα υπάρξει μία μεσοσταθμική μείωση κόστους της τάξης του 20%, εξασφαλίζοντας όμως ότι τα πραγματικά έξοδα των στελεχών θα καλύπτονται.

-Αποφασίστηκε να αποσταλεί εγκύκλιος η οποία θα δημοσιευτεί και θα αφορά τις προϋποθέσεις αδειοδότησης σωματείων και φορέων για διοργανώσεις τουρνουά χάντμπολ στην Ελλάδα. Επίσης για τις διοργανώσεις που την ευθύνη έχει η ΟΧΕ (τελικές φάσεις ανάπτυξης, ΟΠΕΝ κτλ.) θα δημοσιευθεί πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα αναγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις και η διαδικασία ανάθεσης τους.

-Αποφασίστηκε να ενημερωθεί η Μεσογειακή Συνομοσπονδία ότι για οικονομικούς λόγους η ΟΧΕ δεν θα προχωρήσει στην διοργάνωση του Μεσογειακού Τουρνουά Παίδων τον Φεβρουάριο του 2015, το οποίο της είχε ανατεθεί.

-Αποφασίστηκε η εκκαθάριση του λογιστικού μητρώου της ΟΧΕ απ’ όπου θα διαγραφούν οφειλές και χρέη από και προς Σωματεία τα οποία παραμένουν ανενεργά τα τρία τελευταία χρόνια και παλαιότερα ή έχουν ήδη διαγραφεί με αποφάσεις Γ.Σ.

-Μετά από εισήγηση της ΔΕΠ αποφασίστηκε να οριστεί εκ νέου ο αγώνας για την Α2 Ανδρών Ιωνικός ΝΦ- Πανελλήνιος.

sport-fm.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ