ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τόμπολα του ΣΔΟΕ με τα τοπικά κανάλια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. |


















 Το ΣΔΟΕ έχει επιδοθεί σε ένα απίστευτο τεχνολογικό κυνήγι των τοπικών τηλεοπτικών καναλιών για μη έκδοση τιμολογίων προς τους διαφημιζόμενους πελάτες τους. Από την στιγμή που τα τοπικά κανάλια μπήκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα της DIGEA η δουλεία των αρμοδίων του ΣΔΟΕ έγινε πολύ εύκολη.

Έτσι μετά από επώνυμες καταγγελίες στην Πελοπόννησο, προς το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος συστάθηκε ειδική ομάδα με μόνη της ενασχόληση των τελευταίο καιρό τον εντοπισμό και καταγραφή όλων των διαφημιστικών μηνυμάτων που παίζουν στα τοπικά κανάλια της επαρχίας.

Έτσι έχει ήδη ξεκινήσει έλεγχος σε ένα προς ένα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται από τα τοπικά κανάλια και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως γινεται πάρτι με ανυπολόγιστους ακόμα τους διαφυγόντες φόρους από την μη έκδοση τιμολογίων.

Το θέμα είναι όμως πως την πληρώνουν ακριβά και οι διαφημιζόμενοι με τσουχτερά πρόστιμα.

Το γαϊτανάκι των ελέγχων φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό καθώς στο μικροσκόπιο των ανδρών του ΣΔΟΕ μπαίνουν και οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς μόνο από τις πρώτες περιπτώσεις που ελέγχθηκαν οι σταθμοί φαίνεται πως λειτουργούν με αυτόματο πιλότο καθώς δεν εμφανίζουν εργαζόμενους (ούτε σαν κάμεραμαν) να δουλεύουν σε αυτά ενώ σε κάποια κανάλια εμφανίζονται να εργάζονται αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στην χώρα!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ