ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τάσος Χρόνης: Η ‘’Νέα Αντίληψη’’ συνεχίζει ακάθεκτη!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |
























 Και πώς άλλωστε να μην το κάνει αυτό όταν στις τελευταίες εκλογές αύξησε το ποσοστό του συνδυασμού της, θα μας πει κάποιος. Άρα λοιπόν, αυτά που έκανε η πλειοψηφία 4 χρόνια τώρα, τα ίδια συνεχίζει και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση γιατί έχει πλέον το δικαίωμα να το κάνει, θα πει κάποιος άλλος. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Εμείς ως νέα, ουσιαστικά και τυπικά δημοτική παράταξη έχουμε ανακοινώσει ότι όλα θα βγαίνουν στο φως και όλα θα τα μαθαίνει ο κόσμος. Χωρίς αναλήθειες, χωρίς υπερβολές και χωρίς εμπάθεια σε πρόσωπα και προσωπικότητες αλλά με πλήρη διαχωρισμό των πολιτικών που μας χωρίζουν από αυτούς που κυβερνούν τον τόπο.

Δεν πέρασαν παρά λίγοι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής, η οποία είναι συνέχεια της προηγούμενης 4ετίας και ήδη οι ‘’προεκλογικές δεσμεύσεις’’ παίρνουν φωτιά!

- Απόφαση πρώτη, η οποία σχολιάστηκε και με άλλο δελτίο τύπου: Οι προσλήψεις των εργαζομένων για 2μηνη απασχόληση το καλοκαίρι του 2014, με τι κριτήρια έγιναν; Μήπως, ρουσφετολογικά; Κατά τα άλλα νοιαζόμαστε όλοι για την Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά τους αφήνουμε αβοήθητους, όταν έχουμε τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε εργασία. Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και όλα γίνονται γνωστά και κρίνονται από τους πολίτες, αφού όλοι βλέπουν τι συμβαίνει. Κύριοι της πλειοψηφίας, πρέπει να έχετε κατά νου, ότι είστε διαχειριστές και όχι αφεντικά.

- Απόφαση δεύτερη: Αποφασίστηκε, με πολύ δημοκρατικό τρόπο, ο χορός για την γιορτή των ηλικιωμένων να γίνει στο Αδάμι, σε μαγαζί του συζύγου της εκλεγμένης τοπικής συμβούλου. Το μεμπτό βέβαια είναι, ότι δεν ζητήθηκε καμία προσφορά από κανέναν άλλο επαγγελματία του Αδαμίου αλλά και του Δήμου μας, όπως γινόταν και για όλες τις γιορτές των ηλικιωμένων της 4ετίας που πέρασε και τις οποίες πάντα καταγγέλλαμε. Εκθέσατε λοιπόν, τόσο την ίδια όσο και τον επιχειρηματία σύζυγό της, χωρίς αιδώ αλλά προκαλώντας και την τοπική κοινωνία.

Τελειώσατε κύριοι με τους υποψηφίους σας και όσα τους υποσχεθήκατε, όταν εμείς προσπαθούσαμε να τους πείσουμε με το όραμά μας να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας, ή για πέντε χρόνια θα σας υποστούμε να ξεπληρώνετε τα γραμμάτιά σας με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών;

Θα σταματήσετε την τακτική που ακολουθείτε και δεν μας ενημερώνετε για εκδηλώσεις που γίνονται στον τόπο μας (π.χ. Kid’s athletics, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας) και είναι συνδιοργανωτής ο Δήμος; Τι προσπαθείτε να πετύχετε; Δηλαδή στα υπόλοιπα τα πιο σημαντικά πως θα αντιδράτε; Εκπροσωπούμε, θεσμικά, ένα σεβαστό ποσοστό των συνδημοτών μας και οφείλεται να το σεβαστείτε αυτό, όπως εμείς σεβόμαστε την θέση σας.

Θα σας θυμίσω μόνο ότι εδώ είμαστε να διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε την τύχη του τόπου χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς προκαταλήψεις. Οι πράξεις κρίνουν τους ανθρώπους και όχι η φήμη των “καλών παιδιών”.

Τάσος Χρόνης
επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Δήμου Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ