Το ιστορικό Μοναστήρι της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης (Πορτοκαλούσας) στο Άργος, εόρτασε μεγαλοπρεπώς την μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεκταρίου, ο οποίος προέβει στην Μοναχική κουρά του δοκίμου Μοναχού Αντωνίου Δήμα ,με το όνομα Βενέδικτος.
Ανήμερα το πρωί τελέσθηκε η θεία λειτουργία Ιερουργούντος του ηγουμένου της μονής π. Ιωσήφ και το απόγευμα της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου τελέσθηκε μεθεόρτιος εσπερινός και κατόπιν ακολούθησε η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης καθώς και των Ιερών λειψάνων που βρίσκονται στο μοναστήρι.
Μετά το πέρας της λιτανείας , ακολούθησε το καθιερωμένο ετήσιο Κτητορικό μνημόσυνο . Κατά τον εσπερινό ,την λιτανεία και το κτητορικό μνημόσυνο προεξείχε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Υπεραγίας Θεοτόκου της Άτρου, στην Κεφαλονιά ο πανοσιολογιότατος π. Δανιήλ Ζωγράφος ,ο οποίος έχει καταγωγή από το Αργος .
Το πανέμορφο αυτό μοναστήρι που βρίσκεται κάτω από το κάστρο Λάρισα του Άργους είναι ένα από τα ομορφότερα προσκυνήματα της περιοχής του Άργους αλλά και ολόκληρης της Αργολίδας. Τα παλιά χρόνια, συνήθιζαν να εκκλησιάζονται στο πανηγύρι της Κατακεκρυμένης, οι νιόπαντροι και οι αρραβωνιασμένοι με τους οικείους και με τους συγγενείς τους.
Στο τέλος της λειτουργίας πετούσαν σ’ αυτούς πορτοκάλια από τα πλούσια και εκλεκτά του Αργείτικου κάμπου, για να είναι η ζωή τους ρόδινη. Πολλοί υποστηρίζουν, ότι η Κατακεκρυμένη ήταν η Μονή μετανοίας του Παλαιών Πατρών Γερμανού.
Το βέβαιο όμως είναι, ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός χειροτονήθηκε διάκονος στο μοναστήρι της Κατακεκρυμένης και μάλιστα από τον επίσκοπο Αργοναυπλίας Ιάκωβο, που ήταν και θείος του. Μετά το πέρας των ακολουθιών η αδελφότητα της μονής πρόσφερε πλούσια τράπεζα σε όλους .