ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Συνεργασία της Σελόντα με την Lidl Ελλάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. |


















 Συνεργασία με την Lidl Hellas ξεκίνησε η Σελόντα, στο πλαίσιο της οποίας θα διαθέτει σε πρωτοποριακή συσκευασία φρέσκες τσιπούρες και λαβράκια σε όλα τα καταστήματα Lidl στην Ελλάδα. Τα φρέσκα ψάρια της εταιρείας προσφέρονται καθαρισμένα και έτοιμα για μαγείρεμα. Η Σελόντα επελέγη μετά από πολύμηνη, αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης της Lidl Ελλάς, λόγω της στρατηγικής τοποθεσίας της πλειοψηφίας των μονάδων εκτροφής της στην Πελοπόννησο, σε κοντινή απόσταση από τη μονάδα μεταποίησης στην περιοχή της Επιδαύρου, αποτελώντας σύμφωνα με την Lidl Hellas «το μοναδικό παραγωγό που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τις τσιπούρες και τα λαβράκια κατευθείαν από τη θάλασσα στην μεταποίηση και να ανταποκριθεί στις μεγάλου όγκου παραγγελίες της Lidl Ελλάς».

Στο πλαίσιο αυτό, η Σελόντα επέλεξε μετά από αυστηρή αξιολόγηση τηνSelect Fish ως συνεργάτη για τη συσκευασία, καθώς αποδείχθηκε ότι η εταιρεία πρωτοπορεί στην Ελλάδα στις ειδικές καταναλωτικές συσκευασίες αλιευμάτων.

Πιο αναλυτικά, η συγκεκριμένη συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας που επιλέχτηκε και από την Lidl Ελλάς και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματά της, προσφέρει στους καταναλωτές πολλαπλά πλεονεκτήματα:

• Διατηρούνται κατά το βέλτιστο τρόπο η φρεσκάδα, τα θρεπτικά στοιχεία και η νοστιμιά της τσιπούρας και του λαβρακιού.

• Οι τσιπούρες και τα λαβράκια είναι προσεκτικά καθαρισμένες από την Σελόντα και είναι 100% έτοιμες για μαγείρεμα.

• Επειδή τα ψάρια είναι ήδη καθαρισμένα στη συσκευασία, στην τιμή ανά κιλό δεν περιλαμβάνονται τα εντόσθια, τα βράγχια και τα λέπια και έτσι ο καταναλωτής πληρώνει μόνο το καθαρό βάρος.

• Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής στο σημείο πώλησης για να καθαριστεί το ψάρι.

• Δεν υπάρχουν οσμές η διαρροές κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση της τσιπούρας και του λαβρακιού και η συσκευασία χωράει εύκολα στα ράφια του ψυγείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ