ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα μικρά παιδιά ταξίδεψαν με τα βιβλία του Δον Πινέλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. |




















 Ιστορίες παλιές και καινούργιες αλλά πάντα αγαπημένες είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν τα μικρά παιδιά με τους γονείς τους που βρέθηκαν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Πάρκο του Άι Βασίλη στο Ναύπλιο.
Ο βρεφονηπιακός σταθμός Δον Πινέλο άνοιξε τις βιβλιοθήκες του με πάνω από 300 τίτλους παιδικών βιβλίων και χάρισε ένα λογοτεχνικό ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού και όχι μόνο, μέσα από στην μαγική ατμόσφαιρα του πάρκου του Άι Βασίλη.
Η υπεύθυνη του Βρεφονηπιακού σταθμού Έλενα Ιωαννίδη σημείωσε την μεγάλη σημασία που έχει το βιβλίο από την προσχολική ακόμα ηλικία τονίζοντας πως δεν υπάρχει πιο σπουδαία επιτυχία για έναν γονιό απ΄ το να ξέρει ότι έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες, να καλλιεργήσει το μυαλό άρα και τη δυνατότητα έκφρασης του παιδιού του.
Η ενασχόλησή μας με την πνευματική ανάπτυξη, η οποία σε τελική ανάλυση μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη και την πρόοδό του σε ψυχικό, συναισθηματικό, επαγγελματικό επίπεδο, σίγουρα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασικό μέλημα.
 Η φιλαναγνωσία που είναι βασικός παράγοντας πνευματικής ανάπτυξης, πρέπει να έχει την ίδια βαρύτητα και αξία με την υγεία ενός παιδιού.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ