V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων σήμερα 12 Ιανουαρίου 2015





















 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί σήμερα 12 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με τα εξής θέματα :


-ΘΕΜΑ 1ο Περί εγκρίσεως παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών για το έργο:«Διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση νέων οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών ».

-ΘΕΜΑ 2ο Περί εφαρμογής του προγράμματος δακοκτονίας στις Δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου μας για το έτος 2015.

-ΘΕΜΑ 3ο Περί γνωμοδοτήσεως για την έναρξη διαδικασίας κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων τμήματος οικισμού Καλλιθέας της Δημοτικής ενότητας Ασίνης.

-ΘΕΜΑ 4ο Περί εγκρίσεως προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για το έτος 2015.

-ΘΕΜΑ 5ο Περί γνωμοδοτήσεως σχετικά με την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Τολού μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης για άρση της απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ.26Α.

-ΘΕΜΑ 6ο Περί εγκρίσεως της με αριθμό 113/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Τουρισμού και Περιβάλλοντος Ναυπλίου»σχετικά με την έγκριση κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του εν λόγω νομικού προσώπου

-ΘΕΜΑ 7ο Περί υποβολής αιτήματος παραχώρησης μέρους δημοσίου κτήματος Α.Β.Κ.478 Ναυπλίου(περιοχής Αγίου Βλάσση Αρίας) στο Δήμο μας

-ΘΕΜΑ 8ο Περί ανακλήσεως της αριθμό 331/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου,έγκρισης της με αριθμ. 48/2014 τροποποιημένης μελέτης και του νέου προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή πρώην κοινοτικού καταστήματος στο Ανυφί»

-ΘΕΜΑ 9ο .Περί συναινέσεως εισόδου εξόδου σε υφιστάμενο συνεργείο επισκευής οχημάτων επί της κυρίας Δημοτικής οδού που συνδέει την εθνική οδό Άργους-Ναυπλίου-Λυγουριού –Παλαιάς Επιδαύρου επί του αριθμού 70 με το Δ.Δ. Λάλουκα.

-ΘΕΜΑ 10ο Περί συγκροτήσεως τοπικού συμβουλίου πολιτικής προστασίας Δήμου Ναυπλιέων



























































































ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ