V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στο Λουτράκι αύριο ο Διομήδης για το κύπελλο





















 Τον Ποσειδώνα Λουτρακίου θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Διομήδη αύριο Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 19.00, στο Λουτράκι, για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα πραγματικό ντέρμπυ, καθώς ο Ποσειδώνας είναι μια ψυχωμένη ομάδα, διψασμένη για τίτλο και με μια πολύ δυνατή έδρα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Ανταλής και Κουτσός, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Οι Λύκοι γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία των νοκ άουτ αγώνων, όπως ο αυριανός και είναι έτοιμοι να καταθέσουν ψυχή και σώμα στο Λουτράκι, για την πολυπόθητη πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο πίβοτ  Μπάμπης Ανανιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ στο θεσμό του κυπέλλου. Το πιο δύσκολο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά των τριών συνεχόμενων αγώνων! Το κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο θέλουμε να πάμε μακριά, θέλουμε να το κατακτήσουμε. Είναι ένα τρόπαιο το οποίο λείπει από τη συλλογή του Διομήδη. Για το αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Εμείς πρέπει να καταθέσουμε πολύ πάθος και σίγουρα να έχουμε καθαρό μυαλό, κάτι που μας έλειψε στο τελευταίο αγώνα εναντίον της ΧΑΝΘ».

Ο τερματοφύλακάς Χριστόφορος Νούγκοβιτς επεσήμανε: «Είναι ένα ματς χωρίς αύριο και χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Πρέπει να περάσουμε από το Λουτράκι και να προκριθούμε στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας. Θα χρειαστεί ψυχή και καρδιά να αφήσουμε στο γήπεδο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένο στο 20Χ40».
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ