ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄Αργους Τελέσιλλα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. | |























 Με 2015 ευχές για καλή χρονιά με υγεία, προκοπή και αισιοδοξία για το μέλλον, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ έκοψαν την πίτα τους το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα επί της οδού Ιακώβου Μάνου 10 στο Άργος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Κόντης υποδέχθηκε και ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς τονίζοντας ότι η επιτυχία του Συλλόγου πηγάζει από το «εμείς» που διέγραψε το «εγώ», από τη συλλογική προσπάθεια δηλαδή των μελών του. Η Αντιπρόεδρος κ. Χαρά Νίκα έκανε τον απολογισμό των δράσεων της περασμένης χρονιάς – μιας γόνιμης χρονιάς με πολλές πολλές εκδηλώσεις εντός και εκτός Αργολίδας όχι μόνο της Μεικτής χορωδίας αλλά και της Παιδικής.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ.κ. Καλλίνικος έκοψε την πίτα του συλλόγου και μίλησε με θέμα «Το ταξίδι του χρόνου», του χρόνου που δεν έχει αρχή και τέλος, του χρόνου που μας οδηγεί στην αιωνιότητα.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Θεοδωροπούλου Κων/να που κέρδισε ένα όμορφο περιδέραιο, προσφορά του κοσμηματοπώλη κ. Δημήτρη Κομπόση.

Η Παιδική χορωδία με μαέστρο την καθηγήτρια μουσικής κ. Αναστασία Σταματοπούλου έντυσε την όμορφη αυτή εκδήλωση με τα τραγούδια της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Γεώργιος Σελλής, οι πολιτευτές κ. Βασίλης Σιδέρης και κ. Γεώργιος Βαβούλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κρίγκος, μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου στα μέλη του συλλόγου, ο Πρόεδρος του ΔΑΝΑΟΥ κ. Δημήτρης Παπανικολάου, η πρώην Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων κ. Κική Σχοινοχωρίτου, Πρόεδροι φορέων, γονείς των μικρών μας χορωδών και φίλοι του Συλλόγου.

Μηνύματα έστειλαν ο υπουργός κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο Υφυπουργός κ. Ιωάννης Ανδριανός, τα οποία και διαβάστηκαν.

Τα μέλη του Συλλόγου άρχισαν να ετοιμάζονται για την οργάνωση του αποκριάτικου χορού που θα γίνει το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα-εστιατόριο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Κεφαλάρι και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με πολλές εκπλήξεις και παραδοσιακό ξεφάντωμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ