ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ένας 18χρονος και ένας ανήλικος διέπραξαν μέσα σε τρεις μήνες 18 διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | |
 Εξιχνιάστηκαν δεκαοκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα στην Αργολίδα Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο ΡΟΜΑ, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών. Συνολικά από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και προσωπικά αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις -3.500- ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, ένας 18χρονος και ένας ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Ειδικότερα, μετά από συστηματική και ενδελεχή αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 18.11.2014 έως και την 6.2.2015, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέπραξαν δεκαπέντε (15) κλοπές και τρείς (3) απόπειρες κλοπών σε οχήματα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ