V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Με τον Φοίβο Συκεών σήμερα ο Διομήδης

 Για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ο Διομήδης αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Φοίβο Συκεών. 

Ο Φοίβος Συκεών προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Δικέφαλο Αστέρα και παλεύει το κάθε παιχνίδι προκειμένου να εξασφαλίσει βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Πρόσφατα άλλαξε και προπονητή (λόγω του ότι ο πρώην προπονητής κος Σκανδάλης για επαγγελματικούς λόγους πήγε στη Γερμανία) και δείχνει να είναι μια ομάδα που σταθεροποιείται αγωνιστικά σε κάθε της παιχνίδι.

Οι Λύκοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκο Σαμαρά και τον Λευτέρη Κρεμαστιώτη, οι οποίοι είναι τραυματίες ( ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης τραυματίστηκε χθες στην προπόνηση), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Πασσιά, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.
Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: "Ο Φοίβος είναι μια ισορροπημένη ομάδα, από την οποία πήραμε ένα δύσκολο διπλό στον πρώτο γύρο. Δεδομένων και των απωλειών μας λόγω τραυματισμών, ο αγώνας κρίνεται αυξημένου κινδύνου, όπου θα πρέπει να επιστρατεύσουμε αγωνιστικότητα και σταθερότητα για 60 λεπτά, προκειμένου να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Η παρουσία του κόσμου και των φιλάθλων μας, για άλλον έναν αγώνα είναι υψίστης σημασίας, καθώς αποτελεί για εμάς πηγή δύναμης και θετικής ψυχολογίας. Ένα γεμάτο από φίλους της ομάδας γήπεδο πάντα αποτελεί τον καλύτερο συμπαίκτη όλων μας!".
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ