V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για λογιστές και στην Αργολίδα

 Σειρά δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων για λογιστές, με θέμα «Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και αλλαγές - διευκρινίσεις στη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων», ξεκινά στην Πελοπόννησο το Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ).
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ειδικότερα, ότι τα σεμινάρια -εισηγητής στα οποία θα είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος, τ. γενικός διευθυντής φορολογικών ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών- θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου (5 - 10 μ.μ.).

Θα συνεχιστούν το Σάββατο 28 του μήνα στη Σπάρτη, στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» (10 π.μ. - 3 μ.μ.), την Κυριακή 1η Μαρτίου στην Τρίπολη, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (10 π.μ. - 3 μ.μ.), την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην Κόρινθο, στο Επιμελητήριο Κορινθίας (5 - 10 μ.μ.) και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Αργος, στο Επιμελητήριο Αργολίδας (10 π.μ. - 3 μ.μ.).

Δικαίωμα συμμετοχής στα εν λόγω σεμινάρια έχουν οι άνεργοι οικονομολόγοι και λογιστές, οι οικονομολόγοι-μέλη του ΟΕΕ που είναι ταμειακά ενήμεροι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2014, καθώς και οι ενεργοί λογιστές (ΑΕΙ - ΤΕΙ) που έχουν υποβάλει υπεύθυνη δήλωση για το 2014.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/epimelitiria/item/56258-dwrean-epimorfotika-seminaria-logistes
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ