V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Με επιτυχία διεξήχθη άσκηση απορρύπανσης στο λιμάνι του Ναυπλίου (βίντεο)

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Φεβρουαρίου άσκηση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, η οποία αφορούσε την καταπολέμηση ρύπανσης της θάλασσας του λιμένα, με χρήση ειδικών υλικών απορρύπανσης.
Η άσκηση έγινε στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού της υπηρεσίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για τον έλεγχο του βαθμού ετοιμότητας στη χρήση υλικών απορρύπανσης αλλά και για την διαπίστωση του βαθμού συνεργασίας και ανταπόκρισης των λοιπών εμπλεκομένων φορέων.
Η συγκεκριμένη άσκηση για την καταπολέμηση της ρύπανσης διενεργείται περίπου κάθε δύο χρόνια και εντάσσεται στα πλαίσια της αποστολής του Λιμενικού Σώματος, που είναι και η προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.
Εξάλλου όπως αναφέρεται, στην περιοχή του Αργολικού κόλπου τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει καταγραφεί περιστατικό θαλάσσιας ρύπανσης από ατυχήματα πλοίων ή άλλες αιτίες και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και κατά συνέπεια στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.
 Στο βίντεο που ακολουθεί μιλά ο Λμενάρχης Ναυπλίου Σ.Μαρίνος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σ. Αυγουστόπουλος.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ