Η αγκινάρα είναι ένα λαχανικό που ευδοκιμεί στον όμορφο κάμπο των Ιρίων. Εδώ και δεκαετίες θρέφει με τις πολύτιμες ανθοκεφαλές της γενιές και γενιές ανθρώπων. Η διατροφική της αξία είναι πολύ μεγάλη. Και όμως, είναι τόσο αγνοημένη.
Η Νίκη Τσεκούρα, αγρότισσα και παραγωγός αγκινάρας η ίδια, φιλοδοξεί να κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό την αγκινάρα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα βιβλίο που αφορά αποκλειστικά το μαγείρεμά της.
Δεκάδες συνταγές του πολύτιμου αυτού λαχανικού, συγκεντρωμένες με κόπο και μεράκι, φιλοδοξούν να μαγέψουν όσους επιχειρήσουν να τις δοκιμάσουν.
Με σεβασμό κια αγάπη σας παρουσιάζει τη δουλειά 10 χρόνων. Ας την ακολουθήσουμε, λοιπόν, σε αυτό το μαγικό της ταξίδι στον κόσμο της αγκινάρας.
ΑΓΚΙΝΑΡΑ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΙΡΙΩΝ
Υπότιτλος - ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΚΙΝΑΡΑ
Συγγραφέας: ΝΙΚΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ