ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριά με κρύο και χιόνια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:25:00 π.μ. | | | |
 Σε κλοιό χιονιά, αλλά ηπιότερου από τον προηγούμενο, βρίσκεται και πάλι όλη η χώρα. Τα χιόνια και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα χαρακτηριστικά της νέας επιδείνωσης του καιρού.
Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέχρι 8 μποφόρ, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και πιθανόν στα πεδινά σε ανατολική, κεντρική, βόρεια Ελλάδα, Εύβοια, και Κρήτη. Χιονόνερο και βροχές θα πέσουν στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται στη βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα της Τετάρτης και από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην υπόλοιπη χώρα.

Αντίθετα, στη δυτική Ελλάδα (νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος) θα υπάρχουν νεφώσεις με νοτιοανατολικούς ανέμους και τον υδράργυρο να φτάνει τους 10 με 15 βαθμούς κατά τόπους.

Στην Αθήνα, ο δήμος προχωρεί σε νέο γύρο έκτακτων μέτρων για την προστασία των αστέγων από το ψύχος.

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες θα έρθει στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Την Παρασκευή, ημέρα εξόδου των εκδρομέων, ο καιρός στα δυτικά θα είναι γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης.

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία το βράδυ και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ