V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Σκέψεις υπό το φως του Πυρσού

 Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και το αποτέλεσμα αυτών αποτελούν ένα ηχηρό μήνυμα προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και πολύ περισσότερο προς τον Αντώνη Σαμαρά. Ένα μήνυμα τόσο ηχηρό και εκκωφαντικό που κανονικά θα έπρεπε να έχει προκαλέσει την δρομολόγηση ή ακόμη την αναγγελία εξελίξεων και πρωτοβουλιών .

Αντί αυτού συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι:
-Η ήττα με διαφορά των οχτώ μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εκλογική επιτυχία .

-Η μείωση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας κατά δύο μονάδες από το 2012 θεωρήθηκε κατόρθωμα .

-Η είσοδος στην Βουλή δύο κομμάτων που μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων τους - αλλά και τα πιο προβεβλημένα στελέχη στην περίπτωση των ΑΝΕΛ- προέρχονται από την παράταξη και οδηγήθηκαν εκεί από αγανάκτηση και όχι από επιλογή δεν αποτελεί έστω αντικείμενο προβληματισμού .

-Η αποτυχία σειρά πρώην υπουργών και βουλευτών να εκλεγούν είναι προσωπικό τους θέμα και όχι και αποδοκιμασία της έως τώρα ακολουθούμενης πολιτικής που εκφράστηκε και με αυτόν τον τρόπο.

-Η εκλογική συντριβή των Σαμαροφυλάκων ανά την Ελλάδα είναι η πρώτη επιτυχημένη δοκιμασία νέων στελεχών .

-Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια υβριστών της παράταξης είναι η πολυπόθητη διεύρυνση.

-Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων με υποψηφίους που σε άλλες εποχές ούτε στα 5μελή των Τοπικών Επιτροπών δεν θα μετείχαν είναι ανανέωση και άνοιγμα στην κοινωνία .

-Η έλλειψη πολιτικής παιδείας αλλά και εκπαιδευτικής παιδείας των υποψηφίων είναι αποαστικοποίηση ενώ ταυτόχρονα δεν έμεινε γόνος που να μην είναι υποψήφιος-α .

-Η λειτουργία εξωθεσμικών παραγόντων σε κάθε Νομό από το 2009 είναι συμμετοχική Νέα Δημοκρατία και όχι εκχυδαϊσμός της ιστορίας της παράταξης και της δημοκρατικής πολιτικής λειτουργίας του κόμματος .

-Η ακολουθία λαθεμένων επιλογών στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ήταν νίκη και όχι κώδωνας κινδύνου.

Η προσπάθεια περιθωριοποίησης όσων δεν προσκυνούσαν τον αφέντη και τους αυλικούς του με επακόλουθο μεγάλος αριθμός στελεχών ικανών, αναγνωρίσιμων, καταξιωμένων επαγγελματικά και κοινωνικά στελεχιακή ανανέωση.

-Η δια τυμπανοκρουσιών έλευση ακροδεξιών μπουμπουκιών αποτέλεσε μεγάλη μεταγραφική επιτυχία και ως εκ τούτου τους ανατέθηκε να εκπροσωπούν καθημερινά την παράταξη που μέχρι το 2009 καθύβριζαν από τα τηλεπαράθυρα αλλά και η ευθύνη κρίσιμων κυβερνητικών λειτουργιών .

-Η δεκάωρη παραμονή σε γνωστό καφέ της παραλίας του Ναυπλίου άμα την έλευση του προέδρου υποχρέωση των στελεχών να μεταφέρουν τον παλμό της κοινωνίας στον πρόεδρο με παράλληλη υπονόμευση όσων απουσίαζαν.

Και τέλος ,

η συνέχιση του ύπνου στο γνωστό αναρρωτήριο της Συγγρού ανάπαυλα στο δρόμο για την επιστροφή στην εξουσία .

Με Τιμή και Αγανάκτηση
ΠΥΡΣΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ