V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος στις 16 Μαρτίου

 Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στο Άργος στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 16 Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, με  τα παρακάτω θέματα:
Θέματα Προσωπικού:

1. Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών – εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.

2. Προγραμματισμός προσλήψεων με σύμβαση μίσθωσης έργου για το Τμήμα Ωδείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

3. Προγραμματισμός προσλήψεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη παροδικών αναγκών, με συμβάσεις μέγιστης διάρκειας 11 μηνών, για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους - Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

4. Αίτημα για ανανέωση συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στα πλαίσια συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής) – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

5. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης καταρτιζόμενων του Δ.Ι.Ε.Κ. Άργους, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

Τρέχοντα Θέματα:


6. Περί μισθώσεως ακινήτου για τη στέγαση του Δημοτικού Ωδείου – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

7. Περί μισθώσεως ακινήτου με απευθείας μίσθωση για τις ανάγκες του Δήμου Άργους – Μυκηνών (άρθρο 65 Ν. 3852/2010 και άρθρο 3 παρ. 2, περ. ε) Ν. 3130/2003) – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

8. Τοποθέτηση και λειτουργία καντίνας στην Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου (σχετ. η υπ’ αριθ. 8/2015 απόφαση Τοπικής Κοινότητας Νέας Κίου) - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

9. Περί χορήγησης παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

10. Περί ανανέωσης αδειών επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

11. Περί ανανέωσης της σύμβασης συνεργασίας για την συλλογή εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων με την εταιρεία «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΓΗΠΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

12. Επικίνδυνα – ετοιμόρροπα δένδρα στην παιδική χαρά «Μπόνη» - εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.

13. Επικίνδυνα – ετοιμόρροπα δένδρα στo Δημοτικό Πάρκο (Εθνική Τράπεζα) - εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.

14. Περί υποβολής στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015 του Πράσινου Ταμείου, πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση «έξυπνων» κάδων ανακύκλωσης με καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.

Οικονομικά Θέματα:


15. Περί αποδοχής ποσού 600.000,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση υποδομών προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων – κατασκευή μονάδας μηχανικής διαλογής - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

16. Περί αποδοχής ποσού 270.000,00 € από το ΕΣΠΑ για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

17. Περί αποδοχής ποσού 22.050,00 € για την υλοποίηση της δράσης «ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙ» στα πλαίσια των προγραμμάτων ΤΟΠΕΚΟ και ΤΟΠΣΑ - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

18. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2015 - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

19. Συμμετοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε. - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

20. Καθορισμός των τελών χρήσεως Δημοτικών Πλατειών κ.λ.π. χώρων από 1-1-2015 και εφ’ εξής (Ζώνη Α΄) - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

21. Επί του από 12-3-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφές από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δημοτικού Φόρου επί των ακαθαρίστων εσόδων του Ν. 2539/97 ετών 2011 – 2012 και των αντίστοιχων προστίμων - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

22. Έγκριση δαπάνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εθνικής εορτής της 25ης; Μαρτίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Τεχνικά Θέματα:

23. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση τουαλετών 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

24. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις Μικρά Τεχνικά Έργα» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

25. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας (2012 – 2013)» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

26. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου Ινάχου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

27. Περί εκτελέσεως του έργου: «Μικρά τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Μυκηνών 2015» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

28. Παραχώρηση σε κοινή χρήση ρυμοτομούμενου τμήματος οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου Άργους – Μυκηνών που βρίσκεται στο Ο.Τ. 133-132-127 του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Άργους - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

29. Περί εξοπλισμού δημοτικών οδών – κοινοχρήστων χώρων - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Θέματα ΚΕΔΑΜ:

30. Επί της υπ’ αριθ. 10/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. με θέμα: «Περί αιτήματος προς το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την έκτακτη ανάγκη χρηματοδότησης της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. για την κάλυψη των μισθοδοσιών του προγράμματος 55-64» - εισηγητής ο κ. Ν. Γκαβούνος.

31. Επί της υπ’ αριθ. 12/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. με θέμα: «Περί τροποποιήσεως του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. οικονομικού έτους 2015» - εισηγητής ο κ. Ν. Γκαβούνος.

32. Επί της υπ’ αριθ. 13/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. με θέμα: «Περί παραχώρησης στο μουσικό σύλλογο «Ορφέας» μουσικών οργάνων και στολών για ένα έτος» - εισηγητής ο κ. Ν. Γκαβούνος.

Προγραμματικές Συμβάσεις:


Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας για την κατασκευή και συντήρηση των κατασκηνώσεων Φαρμακά – εισηγητής ο κ. Δ. Κρίγγος. 

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Δήμου Ναυπλιέων για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων που θα επεξεργάζεται τα οικιακά και δημοτικά απορρίμματα» – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας. 
 
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την αντιμετώπιση γεωπεριβαλλοντικών συνθηκών και κίνδυνου πρόκλησης πλημμυρών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών – καθορισμός των απαραίτητων στρατηγικών προς αντιμετώπισή τους – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ