ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Οι νικητές του περσινού 1ου Ημι-Μαραθωνίου βρέθηκαν σήμερα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:54:00 μ.μ. |
Οι περσινοί νικητές του Ημιμαραθωνίου δρόμου: Ντενιζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο, παρευρέθηκαν  στην επίσημη παρουσίαση των οργανωτικών λεπτομερειών του 2ου Μαραθωνίου Δρόμου Ναυπλίου που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.
Λίγα λόγια γι'αυτους:

Ντενίζ Δημάκη

Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του 2008 στο άθλημα του Τριάθλου. 11 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τρίαθλο. 2η Βαλκανιονίκης στον ημιμαραθώνιο το 2011, 3 φορές 2η παν/νίκης στο αγώνισμα του Μαραθωνίου. 3η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Διάθλου το 2008. Αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος. Παντρεμένη με τον παλαιό μαραθωνοδρόμο Χρήστο Βαξεβάνη , μητέρα 2 παιδιών
Γρηγόρης Σκουλαρίκης

6 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας στο Δίαθλο (τρέξιμο+ποδηλασία) με 4 συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα διάθλου (καλύτερη θέση η 14η το 2014). Κορυφαίες θέσεις (μέσα στην 6αδα) σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριών διαφορετικών αθλημάτων/ομοσπονδιών (Στίβος, Ποδηλασία, Τρίαθλο). Απόφοιτος Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Διευθυντής της κορυφαίας ελληνικής δρομικές ιστοσελίδας “RunningNews.gr – Τα πάντα για το τρέξιμο”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ