V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Πανασιναϊκός - Τροιζηνιακός 2-0

 Άλλη μια νίκη για την ομάδα του Πανασιναϊκού χθες, με αντίπαλο τον Τροιζηνιακό, η οποία συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα ο Πανασιναϊκός και μόλις στο 14' σε προσπάθεια για σέντρα του Παπαδημητρίου η μπάλα βρίσκει εμφανώς στο χέρι του Δελαπόρτα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καραβιάς αλλά η μπάλα περνάει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καλυβόπουλου.
Στο 25' μετά απο μεταβίβαση του Παπαδημητρίου στον Καραβιά, ο τελευταίος βγαίνει τετ α τετ αλλά το σούτ με το αρισυερό που επιχειρεί αποκρούει ο Καλυβόπουλος.

Στο 38' ο Κλόντι Μπέλμπα κερδίζει φάουλ λίγα μέτρα εξω απο την περιοχή, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπάρδης αλλά ο Καλυβόπουλος πέφτει στην αριστερή του γωνία και αποκρούει για άλλη μία φορά.

Περνώντας στο Β' ημίχρονο, στο 55' ο Κλόντι πασάρει στον Καραβιά, πλάγια αριστερά και μέσα στη περιοχή, αυτος επιχειρεί σέντρα σούτ η μπάλα βρίσκει στον Κόζαρη, αλλάζει πορεία και ο επερχόμενος Διαμαντής πλασάρει ψηλά στα δίχτυα του Καλυβόπουλου και ανοίγει το σκόρ.
Στο 60' ο Μπάρδης πασάρει στον Κωστόπουλο, αυτός με πολύ καλή κίνηση ''τσιμπάει'' τη μπάλα, αποφεύγει και τον Καλυβόπουλο και πραγματοποιεί το 2-0.

Στο 65' μετά απο μπαλιά του Διαμαντή ο Κωστόπουλος σουτάρει απο καλή θέση αλλά ο Καλυβόπουλος διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 75' ο Κατσέλη πιάνει πολύ καλό σούτ, η μπάλα κατευθύνεται στο αριστερό ''Γ'' της εστίας του Τσακάλη αλλά αυτός πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα. Στο 85' καλή μεταβίβαση του Κατσέλη στον Καραμάνη αλλά το σούτ του τελευταίου είναι απελπιστικά άστοχο.
Καλύτεροι για τον πολύ καλό Πανασιναικος οι Γιαννης Κωστοπουλος, Stephen Jansen, Δημήτρης Σαρακινιώτης. Ανέβηκαν αισθητά στο Β' οι Klodian Belba, Γιώργος Παπαδημητρίου χωρίς πάντως να υστερήσει κάποιος!

Απο τον Τροιζηνιακό ξεχώρισαν οι Κατσέλη, Καλυβόπουλος, Πάνου και ο Α. Σούχλας.
Πολύ καλή η διαιτησία του Παύλου Τσιτουρίδη και των βοηθών του Αργυρόπουλου Ανδρέα και Ελένη Καψούρου.

Πάρα πολύ το κρύο σημερα στο γήπεδο του Δρεπάνου αλλά οι πιστοί φίλοι της ομάδας αποτέλεσαν για άλλη μία φορά τον δωδέκατο παίκτη της και τους ευχαριστούμε γι αυτό!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ