V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Θα ξεπεράσει τις 5.500 συμμετοχές ο 2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου (βίντεο)

Με σημερινή συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Αμαλία έγινε η επίσημη παρουσίαση των οργανωτικών λεπτομερειών του 2ου Μαραθωνίου Δρόμου Ναυπλίου με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο.
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου για την διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού δρομικού αθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο, την ανταπόκριση που έτυχε η διοργάνωση από όλους τους θεσμικούς κρατικούς, τοπικούς και εθελοντικούς φορείς της πόλης και ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους δρομείς και τους Αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Ε.. και δήλωσαν μαζικά την συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη γιορτή της Αργολίδας της Πελοποννήσου και μία από τις μαζικότερες στην Ελλάδα.
Ευχαρίστησε τους Χορηγούς της διοργάνωσης, τους Δημότες που αγκάλιασαν την διοργάνωση και τους κάλεσε να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες σαν φίλαθλοι, να κάνουν κερκίδες τα πεζοδρόμια και να χαρούν την ημέρα του αθλητισμού της πόλις τους ακολουθώντας τις οδηγίες της Τροχαίας και των Στελεχών της Ο.Ε., διευκολύνοντας τους αγωνιζόμενους Αθλητές. Κάλεσε όλους τους πολίτες, η Κυριακή 15/03/2015 να είναι η μέρα χωρίς αυτοκίνητα για την πόλη του Ναυπλίου καθώς η δρόμοι που διατρέχουν οι Αγωνιζόμενοι θα είμαι κλειστοί από τις 08:00 μέχρι τις 15:00.
Ο Γενικός Δ/ντης κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον αγώνα, και ανακοίνωσε τα συνολικά αριθμό των συμμετεχόντων ο οποίος ξεπέρασε τις 5.400 συμμετοχές αριθμός ρεκόρ, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, εξάρωντας την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Δ/νσης και της Τροχαίας Αργολίδας αλλά και του ΕΚΑΒ τους οποίους φορείς ιδιαίτερα ευχαρίστησε.

Αναλυτικά:

· Για τον Μαραθώνιο 340 άτομα
· και τον Ημιμαραθώνιο 1.208 άτομα
· Για τα 5 χλμ. 1.857 άτομα
· Για τα 2,5 χλμ. 1.934 άτομα
· Ποδηλατοδρομία 105 Ποδηλάτες

Τέλος αναφέρθηκε στον συνολικό αριθμό του προσωπικού (εμμίσθου και εθελοντικού) που συμβάλει στην ασφαλή διεξαγωγή του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου και ο οποίος ανέρχεται σε 700 άτομα.

Ο κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου, αναφέρθηκε επίσης με λεπτομέρειες και στους αθλητές των δρόμων αντοχής που θα συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση στο Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα είπε ότι αυτή την Κυριακή 15 Μαρτίου διεξάγεται ο 2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου και οι παράλληλοι αγώνες του Ημιμαραθωνίου, των 5χλμ. και των 2,5Χλμ, με περισσότερες από 5.400 συμμετοχές. Ανάμεσα τους θα βρεθούν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ