V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο Μάρκος Γκούρλιας ξεχωρίζει στα 5χλμ του Μαραθωνίου Ναυπλίου

 Η διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου φρόντισε από καιρό και εξασφάλισε τη συμμετοχή κορυφαίων δρομέων στον Ημιμαραθώνιο, αλλά και το 5άρι θα έχει τα αστέρια του. Αυτός που ξεχωρίζει είναι σίγουρα ο Μάρκος Γκούρλιας, ίσως ο πιο ταλαντούχος Έλληνας δρομέας τα τελευταία χρόνια. 

Ο Γκούρλιας μετά από ένα πολύ καλό πέρασμα στον κλειστό στίβο και ατομικό ρεκόρ 8:08 στα 3000μ κέρδισε με άνεση το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην κατηγορία των Νέων και μια βδομάδα μετά και το πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων ανωμάλου δρόμου (αυτή την περίοδο υπηρετεί στη στρατιωτική του θητεία). Στο Ναύπλιο θα τρέξει για να κλείσει επιτυχώς τη χειμερινή του προετοιμασία και να μπει στην ...ανοιξιάτικη.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Είμαι αρκετά χαρούμενος που θα βρεθώ στο Ναύπλιο για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων. Ευχαριστώ τους διοργανωτές του αγώνα για την πρόσκληση και θέλω να τους δικαιώσω, κερδίζοντας τον αγώνα την Κυριακή. Στόχος μου για φέτος είναι να πάρω μέρος στα 5000μ του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων πιάνοντας το όριο σε κάποια κούρσα μέσα στον Μάιο."

Από τις συμμετοχές των γυναικών στο αγώνισμα ξεχωρίζει αυτή της Γιώτα Βλαχάκη που έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κατακτώντας την τρίτη θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου στην κατγορία των γυναικών. Η Βλαχάκη μας δήλωσε:

"Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την πρόσκληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα τρέξω σε μια τόσο όμορφη πόλη. Στόχος μου είναι να χαρώ αυτο τον αγώνα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο επόμενος στόχος μου είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ τον Μάιο και η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκινάει με αυτόν τον αγώνα στο Ναύπλιο"

Άλλες αξιοσημείωτες συμμετοχές των 5χλμ είναι αυτές των Κώστα Βασιλάκη, Άγγελου Μαυρογιάννη, Μαριάνθης Μαρματάκη, Δανάης Πασπάτη.





ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ