V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Νεφώσεις με λασποβροχές την Κυριακή

 Την Κυριακή αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα πυκνώσουν με βροχές αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τις βραδινές ώρες οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι 7 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικότερα, στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 (μείον 2) έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα οι βροχές θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις παρουσιάζονται και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23/03/2015

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται το βράδυ από τα δυτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 έως 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ και από το μεσημέρι στα βόρεια ν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ