ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αντωνίου: Πληρώσαμε την αστοχία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | |
 Απογοήτευση επικρατεί στον Παναργειακό μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟ Βάρδας, το οποίο είχε ως συνέπεια ο Πανελευσινιακός να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τους λύκους και να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο. Ο τεχνικός των πρασίνων, Σωτήρης Αντωνίου, στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα πλήρωσε την αστοχία της, υποστηρίζοντας ότι επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Ήταν ένα παιχνίδι που δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεχτήκαμε ένα ανόητο γκολ από μια στημένη φάση. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε αφού δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε σε γκολ και το πληρώσαμε. Κοιτάμε τη συνέχεια γιατί δεν μπορούμε να πράξουμε κάτι διαφορετικό.Στα δυο τελευταία παιχνίδια έχουμε κάνει 30 τελικές φάσεις και έχουμε πετύχει μόλις ένα τέρμα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι ώστε να είμαστε δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος την άνοδο’.

Ερωτηθείς, εάν θεωρεί ότι η ομάδα του πλέον έχει μειονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο, ο νεαρός προπονητής πρόσθεσε: Σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο και η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά θεωρώ ότι ακόμη και εάν κερδίζαμε θα χρειαζόταν να καταβάλαμε και πάλι μεγάλη προσπάθεια. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος όλα τα ματς έχοντας ως στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα’.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ