V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Μεγάλος συναγωνισμός στον Ημιμαραθώνιο του Ναυπλίου

 Το αγώνισμα που αναμένεται να κλέψει την παράσταση από άποψη συναγωνισμού θα είναι αυτό του Ημιμαραθωνίου στο οποίο αναμένεται να έχουμε δυο μεγάλες μονομαχίες. Χριστόφορος Μερούσης και Μιχάλης Παρμάκης στους άνδρες. Μάγδα Γαζέα και Ντενιζ Δημάκη στις γυναίκες.

Η Μάγδα Γαζέα είναι 3 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Μαραθώνιο, ΑΡ 2:41:05) και η Ντενίζ Δημάκη 3 φορές 2η στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου, ΑΡ 2:46:46 με συμμετοχή και σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο 2008) αλλά στο άθλημα του τριάθλου

Για την συμμετοχή τους στον αγώνα οι τρεις αθλήτριες δήλωσαν :

Μάγδα Γαζέα: "Σε μια από τις ομορφότερες και ιστορικότερες πόλεις της Ελλάδας πραγματοποιείται ένα σπουδαίο δρομικό γεγονός. Στα πλαίσια της προετοιμασίας μου θα λάβω μέρος στον Ημιμαραθώνιο δρόμο. Ευχαριστώ τους διοργανωτές και την οργανωτική επιτροπή για την πρόσκληση. Ραντεβού όλοι στην εκκίνηση!"
Ντενίζ Δημάκη: "Με ιδιαίτερη τιμή δέχτηκα και φέτος την πρόσκληση να συμμετάσχω στον Ημιμαραθώνιο του Ναυπλίου. Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση με πατήματα σε έναν ιστορικό τόπο και μια πανέμορφη πόλη. Σας ευχαριστώ πολύ θα είμαι εκεί να αγωνιστώ και φέτος!"

Ο Χριστόφορος Μερούσης είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο τα δυο τελευταία χρόνια (2013, 2014) με ατ. ρεκόρ στο Μαραθώνιο 2:22:05. Για τη συμμετοχή του στον αγώνα του Ναυπλίου δήλωσε:

"Ευχαριστώ την διοργάνωση για την πρόσκληση σε ένα τόσο ωραίο αγώνα στο Ναύπλιο!Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και να ευχαριστηθούν την προσπάθεια τους!"
Μιχάλης Παρμάκης επέλεξε τον Ναύπλιο για να κάνει ένα ανοιξιάτικο αγωνιστικό τεστ ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων του. Φέτος είναι μεταβατική χρονιά για τον ίδιο, καθώς επέλεξε να κάνει κάποιες αλλαγές στην αθλητική του πορεία. Ανάμεσα στις άλλες διακρίσεις του στα 20 χρόνια που κάνει πρωταθλητισμό, έχει αναδειχτεί δυο φορές πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο (2010 και 2012), ενώ το 2014 ήταν πρωταθλητής Ελλάδας και στον Ημιμαραθώνιο. Το ατομικό ρου ρεκόρ στον Μαραθώνιο είναι 2:18:38 και στον Ημιμαραθώνιο 1:05:41

Άλλες συμμετοχές που ξεχωρίζουν στους άνδρες είναι: των Αντώνη Παπαδημητρίου (ατ. Ρεκόρ στο Μαραθώνιο 2:24:53) και Γρηγόρη Σκουλαρίκη (6 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στο δίαθλο, περσινός νικητής του αγώνα με 1:13:21). Άλλοι πολύ καλοί νεαροί αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι Λάμπρος Μαλτέζος, Αλέξης Πασπάτης, Κώστας Κοκολάς.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ