ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με Κινέζους για ιαματικό τουρισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |
 Συνεργασία στον τομέα του ιαματικού / θερμαλιστικού τουρισμού επιδιώκεται μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της επαρχίας Τζιαξίνγκ της Κίνας.

Η σχετική απόφαση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, «αποφασίστηκε μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του αντιπροέδρου του Κογκρέσου του Λαϊκού Κόμματος της Κίνας Σιξίν Γιου, κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015».

Οπως προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, «ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, υποδεχόμενος την υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Τζιαξίνγκ, σημείωσε ότι είναι προς όφελος και των δύο πλευρών η σύσφιξη των εμπορικών και πολιτισμικών σχέσεων και χαρακτήρισε την Ελλάδα και την Κίνα τις πύλες του Δυτικού και Ανατολικού πολιτισμού».

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Τζιαξίνγκ, καταλήγει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, «εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους για τις περιοχές θερμαλισμού της Πελοποννήσου και συνολικά για το τουριστικό και πολιτιστικό της προϊόν, ζητώντας ταυτόχρονα τεχνογνωσία στη διαχείρισή τους, και απηύθυναν πρόσκληση στον περιφερειάρχη κ. Τατούλη να επισκεφθεί την επαρχία τους και την, υπό κατασκευή, πόλη τους για θερμαλιστικό τουρισμό». Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/59086-synergasia-kinezoi-iamatikos-tourismos
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ