V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ευσταθίου - Νικολάου: Δεν έχει επιβληθεί κανένα απολύτως πρόστιμο για το προκάτ του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας

 Την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της κας Ελένης Ευσταθίου επίσκεψη στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ναυπλιέων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συγκεντρώσει στοιχεία για το αληθές ή μη των δημοσίων δηλώσεων των υπευθύνων του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, αναφορικά με την επιβολή διοικητικού προστίμου ποσού 10.000 Ευρώ, σε βάρος του Ιερού Ναού, σχετικά με ένα λυόμενο – προκάτ, που εξυπηρετούσε τις εγκαταστάσεις του «συσσιτίου της αγάπης», λόγω κάποιας καταγγελίας η οποία εφέρετο να έχει υποβληθεί σε βάρος του Ιερού Ναού και η οποία στόχευε δήθεν «στην διακοπή της λειτουργίας των εγκαταστάσεων» του εν λόγω συσσιτίου.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, οι εύλογες επιφυλάξεις μας ως προς την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα των δηλώσεων των υπευθύνων του Ιερού Ναού, (επιφυλάξεις που είχαν διατυπωθεί ρητώς στο από 8-3-2015 Δελτίο Τύπου μας) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ:

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ναυπλιέων ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ότι η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ναυπλιέων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, για το λυόμενο – προκάτ, που απομακρύνθηκε τις τελευταίες ημέρες ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ.

Οι εμπνευστές του παραπάνω σεναρίου, περί δήθεν επιβολής προστίμου ποσού 10.000 Ευρώ για κάποιο λυόμενο –προκατ, το οποίο πρόστιμο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ:

1. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ, με την ανοχή ή την σιγή κάποιων, το σύνολο σχεδόν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ να ξεσηκώσουν την τοπική κοινωνία.

3. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ μεθοδικά και αδίστακτα μία καλοστημένη παράσταση, στοχοποιώντας άδικα ανθρώπους, ως ρατσιστές και ανάλγητους.

4. ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ την καλοπιστία και την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας, «πατώντας επί πτωμάτων».

5. ΝΟΜΙΣΑΝ ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο και ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, όσο κι αν αυτό φαντάζει απίστευτο, ότι μπορούσαν να παίζουν με τη νοημοσύνη όλων μας.

Δυστυχώς για τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ η αλήθεια θα λάμψει και τα αληθή ταπεινά τους κίνητρα ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.

«Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πάντα!».

Ναύπλιο, 13-3-2015

1.Ελένη θυγ. Ιωάννου Ευσταθίου, κάτοικος περιοχής Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
2.Γεώργιος Ν. Νικολάου, δι’ εαυτόν και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της καταγγέλλουσας.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ