ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Εσπερίδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά «Γυναίκα: Σωματική και Ψυχική Υγεία»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. |
 Στα πλαίσια του XINIS EDU FESTIVAL 2015,του μεγαλύτερου και πλέον πρωτοποριακού εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, ο τομέας Υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Εσπερίδα, με θέμα «Γυναίκα: Σωματική και Ψυχική Υγεία» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Η εσπερίδα είχε την αιγίδα του Δήμου και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και απεύθυναν χαιρετισμό η κα Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και η κα Χρ. Τσιλιγκίρη Γενική Διευθύντρια Ολυμπιακού .
Ομιλητές ήταν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ιατρικό χώρο , ο κ. Κ. Λατζουράκης μαιευτήρας χειρουργός – γυναικολόγος, ο κ. Θ. Γκίκας μαιευτήρας χειρουργός – γυναικολόγος και ο Dr. Ν. Δέγλερης Καθηγητής Ψυχοθεραπείας Πανεπιστημίου Paris.Από το χώρο του αθλητισμού μίλησε για τον καθοριστικό ρόλο της άθλησης τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία η κα Αθ. Τσουμελέκα , Χρυσή Ολυμπιονίκης και από τον παραϊατρικό χώρο οι κυρίες Α. Νησιανάκη ,Κλινική Διαιτολόγος –Διατροφολόγος και η κα Αν. Οικονομίδη Αισθητικός- Κοσμετολόγος.

Την εσπερίδα συντόνισε η κα Αγγελική Σεληνίδου , Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ , προϊσταμένη τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας του Δήμου Πειραιά.



INFO:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Φίλωνος 39

210 4120 313, 210 4120 714

http://www.xinisfestival.edu.gr/



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ