V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Απάντηση του Δήμου Άργους Μυκηνών στον Δ. Νικητόπουλο για τις "παρανομίες" της Δημοτικής Αρχής

 Σε απάντηση της ανακοίνωσης του κ. Νικητόπουλου περί παρανομιών της παρούσας δημοτικής αρχής, σχετικά με την τοποθέτηση πλαστικών οριοδεικτών (κολωνάκια) επί της οδού Καραμουντζά (έναντι ΚΤΕΛ), οφείλουμε να τον επαναφέρουμε στην τάξη για άλλη μια φορά.

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τοποθετήθηκαν πινακίδες απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης επί της οδού Καραμουντζά, η οποία παραπλεύρως του οικοπέδου του ΚΤΕΛ είναι ΔΙΠΛΗΣ κατεύθυνσης. Λόγω του ότι αγνοήθηκε η σήμανση αυτή από ασυνείδητους οδηγούς, με συνέπεια την μεγάλη δυσχέρεια στην κυκλοφορία της συγκεκριμένης οδού, στις 19/1/2015 συνεδρίασε εκ νέου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ομόφωνα αποφάσισε την τοποθέτηση πλαστικών κολονακίων προκειμένου να αποφευχθεί η παράνομη στάθμευση.

Στην συνεδρίαση προεδρεύων ήταν ο κ. Μουσταίρας, δημοτικός σύμβουλος του κ. Νικητόπουλου, ο οποίος ψήφισε όπως και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής (και τα προερχόμενα από την παράταξη της αντιπολίτευσης), με την επισήμανση να διαβιβαστεί το θέμα στην Τεχνική Υπηρεσία για να έχουμε και επιπλέον γνώμη. Κάτι το οποίο δεν κρίθηκε απαραίτητο, εφόσον ήταν ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος άρα και το θέμα επείγον. Στόχος αυτής της δημοτικής αρχής είναι οι πολίτες μας να είναι ασφαλείς. Οι παρανομίες δεν ταιριάζουν στην παράταξη μας κ. Νικητόπουλε! Ας μην μετατρέπονται οι κατηγορούμενοι σε κατήγορους.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ