ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Φως στο τούνελ στη δεύτερη προσπάθεια των επαγγελματιών του Ναυπλίου για την προώθηση της πόλης στο εξωτερικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. |
Έγινε 18/3/15 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου η δεύτερη συνάντηση των επαγγελματικών συλλόγων,σωματείων της πόλης με σκοπό την προώθηση του Ναυπλίου στο εξωτερικό .

Στη συνάντηση συγκεντρώθηκαν πάνω από 80 άτομα τα όποια έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν με το ελάχιστο ποσό που μπήκε σαν πλαφόν των 20 ευρώ το μήνα προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό για να ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδίου αυτού . 

Καθορίστηκαν οι τρόποι του πώς θα γίνει η προώθηση και αυτοί είναι η διαδικτυακή προβολή μέσω ενός πορταλ και με περιεχόμενο που να αναδεικνύει όλες τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου προκειμένου να καταφέρουμε να αυξήσουμε το μέσο όρο της παραμονής στην πόλη μας .

Ο δεύτερος τρόπος είναι η παρουσία μας σε διεθνείς εκθέσεις , στοχευόμενα και με τη βοήθεια ενός ειδικού και με γνώση στο τουριστικό μάρκετινγκ. 

 Ο φορέας για αρχή θα λειτουργεί με εκπροσώπους και από τους 4 συλλόγους και όχι μόνο οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μεγαλώσει ο αριθμός των συμμετεχόντων μελών επαγγελματιών .

Παράλληλα θα ύπαρξη από δω και πέρα πλήρης ενημέρωση για τις κινήσεις που θα γίνονται από τους εκπροσώπους του φορέα μέσω email .



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ