V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου γιορτάζει τον Μαραθώνιο με ανοικτά καταστήματα το Σάββατο μέχρι αργά το βράδυ

 O Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου προτείνει στα μέλη του να είναι ανοιχτά το Σάββατο 14 Μαρτίου από τις 6 το απόγευμα έως αργά.... το βράδυ.
Ο Σύλλογος προβάλλει το γεγονός στους επισκέπτες με καταχώρηση στο 16σέλιδο έντυπο πρόγραμμα του Μαραθωνίου, 5000 αντίτυπα που θα διανεμειθούν στις τσάντες των δρομέων ώστε να τους δείξει ότι υπάρχει και η νέα αγορά της πόλης (Άργους, Σ. Μεραρχίας, Ασκληπιού) και με αφίσες στα καταστήματα.

Γιορτάζουμε το Μαραθώνιο και η πρόθεση εκτός του να πουλήσουμε είναι να αφιερώσουμε ένα απόγευμα Σαββάτου από τον ελεύθερο χρόνο μας στο ότι και στη Νέα Αγορά της πόλης υπάρχει ζωή και συμμετοχή. Επενδύουμε μ' αυτόν τον τρόπο στο αύριο.....

Θα υπάρχει μουσική με 2 Dj στην Ενδεκάτη, και στο ύψος της Άργους (περίπου φανάρια) θα υπάρχουν και ηχεία ενδιάμεσα να καλύψουν όλη την Άργους.

Μουσική θα υπάρχει στην Ενδεκάτη και την Κυριακή το πρωί.

Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το σύλλογο μας θα γίνουν από τους επαγγελματίες (Τουριστικά καταστήματα, Εστιατόρια, Cafe) της Παλιάς αγοράς στην Παλία πόλη.

Αυτή η μικρή Ζωντάνια με μουσική που θέλουμε να δώσουμε στη Νέα αγορά της πόλης μας είναι από τη δική σας μικρή συνδρομή.

Ε. Σ. Ναυπλίου.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ