ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κούρος: «Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | |
 Στην σημασία της εντός έδρας επικράτησης επί της Δόξας Μανολάδας, αποτέλεσμα το οποίο κρατά ζωντανή την ομάδα της Αργολίδας στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, μίλησε stoplekto.gr ο προπονητής του Ερμή Κιβερίου Λουκάς Κούρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του stoplekto.gr:
«Αυτοί οι βαθμοί που πήραμε στα τελευταία παιχνίδια ήταν σημαντικοί για εμάς. Όσον αφορά το ματς της Κυριακής στο πρώτο μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σημειώσαμε τρία γκολ.Βέβαια ισοφαριστήκαμε γρήγορα από ένα τραγικό λάθος του Κοζιώτη και για ένα πεντάλεπτο χάσαμε τη συνοχή και στη συγκέντρωση μας. Παρ΄όλα αυτά, με την παρότρυνση που υπήρξε τα παδιά ανέκτησαν και πάλι την αυτοπεποίθηση τους.

Το ξεπεράσαμε γρήγορα, βάλαμε τη μπάλα κάτω και πάιξαμε τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα. Πετύχαμε άλλα δύο γκολ και στη συνέχεια ήταν καθαρά θέμα διαχείρισης πράγμα που κάναμε πολύ καλά. Κερδίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αφού η Δόξα Μανολάδας από τη μέση και μπροστά διαθέτει εξαιρετικό σύνολο. Με αυτές τις δύο συνεχόμενες νίκες αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και πάμε στον Αιολικό για να κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια.

Θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε τις τέσσερις νίκες και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα στην αρχή του 2015 με τις δύο ήττες αλλά με την ηρεμία που υπάρχει στο σύλλογο το ξεπεράσαμε και σηκώσαμε κεφάλι»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ