ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Έρχονται εκδρομή στο Ναύπλιο για να τρέξουν στο Μαραθώνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. | |
 Το #1morekm διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Νάυπλιο για συμμετοχή στον τοπικό Μαραθώνιο. Το #1morekm είναι μια ομάδα ερασιτεχνών δρομέων που διοργανώνουν μια φορά το μήνα συνάντηση και τρέξιμο σε κάποια περιοχή της Αττικής. Τα άτομα που συγκεντώνονται πληθαίνουν όλο και περισσότερο με τον καιρό. Δυνατό σημείο του #1morekm είναι και τα social media καθώς από εκεί τα άτομα μιλάνε και ανταλλάσουν απόψεις.

Υπήρχε σαν σκέψη η οργάνωση κάποιας εκδρομής εκτός Αθήνας και οΜαραθώνιος του Ναυπλίου αποτέλεσε μια ταιριαστή αφορμή. Εκτός από τον Μαραθώνιο (42.195 μέτρα) υπάρχουν και διαδρομές των ημιμαραθωνίου (21 χιλιόμετρα) και 5 χιλιομέτρων. Επίσης, κατάφερε να εξασφαλίσει δωρεάν μετακίνηση προς και από το Ναύπλιο από το κέντρο της Αθήνας.

Τη φόρμα των συμμετοχών είναι διαθέσιμη στο site.

Πληροφορίες:

-Η μεταφορά προς και από το Ναύπλιο με το πούλμαν είναι δωρεάν.
-Το πούλμαν θα ξεκινήσει στις 06:30 από κεντρικό σημείο της Αθήνας που θα ανακοινώσουμε μόλις κλείσουν όλες οι συμμετοχές ώστε να βρούμε το καλύτερο δυνατό σημείο που βολεύει όλους. Υπολογίζουμε να έχουμε φτάσει στις 08:00 καθότι οι αγώνες ξεκινούν στις 09:00.
-Ο καιρός στο Ναύπλιο είναι ιδανικός για εκδρομή οπότε μετά τον αγώνα θα πάμε για ανάρρωση... φαγητό και καφέ. Η αναχώρηση προς Αθήνα είναι στις 17:00 και η άφιξη μας στο κεντρικό σημείο απ’ όπου ξεκινήσαμε υπολογίζεται στις 19:00.
-Η μεταφορά είναι δωρεάν, το ίδιο και το τραγούδι στη διαδρομή. Αν θέλετε να το χαμηλώσουμε κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά θα τα βρούμε.
-Δικαίωμα συμμετοχής έχετε όλοι όσοι έχετε έρθει σε κάποιο από τα #1morekmτων τελευταίων ετών. Μαζί μπορείτε να φέρετε και τον φίλο/φίλη σας ή την οικογένεια σας. Αφού θα πάμε που θα πάμε, ας το απολαύσουμε.
-Θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει τη συμμετοχή σας σε κάποιο από τα αγωνίσματα (5χλμ, Ημιμαραθώνιος, Μαραθώνιος). Αν δεν έχετε συμμετοχή, στείλτε άμεσα email στο 1morekm@gmail.com ώστε να προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω του SPORT 24 που είναι χορηγός επικοινωνίας. Έχουμε 10 συμμετοχές για τα 5 χιλιόμετρα και 5 συμμετοχές για τον ημιμαραθώνιο και 5 για τον μαραθώνιο.

Όσο κι αν αποφασίσετε να τρέξετε, η δυνατότητα για μια εκδρομή στο όμορφο Ναύπλιο είναι καλοδεχούμενη. Το παρεάκι είναι σούπερ, οπότε σας ευχόμαστε καλές διαδρομές!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ