V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Στο κλειστό γήπεδο Ναυπλίου η παραλαβή του εξοπλισμού για τους δρομείς του Μαραθωνίου Ναυπλίου

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή η διαδικασία παραλαβής των συμμετοχών και του εξοπλισμού για τον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 14 Μαρτίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 10:00 έως τις 20:00 σήμερα και αύριο Σάββατο τις ίδιες ώρες να προσέρχονται στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Ναυπλιέων (δίπλα στο κολυμβητήριο) για να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους! 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου έχει αποστείλει με προσωπικό email τους αριθμούς συμμετοχής σε όλους τους αγωνιζόμενους. Παράλληλα έχει προχωρήσει στην ανάρτηση των αριθμών συμμετοχής των αγωνιζομένων σε όλες τις κατηγορίες μέσο του web site, Μενού Εγγραφές – on line Εγγραφές 
Επίσης ανακοινώνει την On Line ζωντανή μετάδοση όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου την Κυριακή 15/03/15
Η αναμετάδοση θα γίνει με Live Streaming, μέσω της video πλατφόρμας του Dailymotion, και θα μεταδοθεί εξ ολοκλήρου από τον επίσημο διαδικτυακό χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης Sport24.gr, (και) από το Dailymotion.com/gr ,αλλά και από το επίσημο site της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr.
Η αναμετάδοση θα ξεκινήσει την Κυριακή 15/03/15 στις 08:20 και θα ολοκληρωθεί στις 15:00. Τηλεοπτική αναμετάδοση θα πραγματοποιηθεί για μέρος των εκδηλώσεών και από τα τοπικά Τηλεοπτικά και Ηλεκτρονικά μέσα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ