V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εγκαίνια νέου καταστήματος WIND στο Ναύπλιο

 Εμπειρία διεθνούς επιπέδου με οθόνες αφής, live smartphones & tablets στα νέα καταστήματα WIND

Συνεχίζει και το 2015 τη δυνατή παρουσία της στη λιανική αγορά η WIND, εγκαινιάζοντας ένα ακόμα υπερσύχρονο κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην οδό Άργους 35, στο Ναύπλιο. Ήδη σήμερα λειτουργούν συνολικά 70 νέα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα, ενώ μέχρι το τέλος του 2015 θα υπάρχουν 160. 
Το νέο κατάστημα WIND στην οδό Άργους 35, όπως και όλα τα ανανεωμένα της αλυσίδας, συνδυάζει μοναδικά την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική και αυτά με την υπογραφή του μεγαλύτερου διεθνούς γραφείου εξειδίκευσης στο brand & retail design, την Allen International.[i]  Το κατάστημα χαρακτηρίζεται από μία φιλοσοφία τελείως διαφορετική απ’ ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, με έμφαση στη φιλικότητα, την καινοτομία, τη διαδραστικότητα και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, στοιχεία που και αποτελούν την αιχμή του δόρατος για μια επιτυχημένη πορεία στη λιανική αγορά με στόχο οι Ναυπλιώτες να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους σε ότι αφορά στην τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες. 
Η διαμόρφωση ενός high tech περιβάλλοντος στα καταστημάτων WIND σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες ομάδες εξυπηρέτησης έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξοικείωση των επισκεπτών με προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας όπως Smartphones, tablets και wearables τα οποία έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει ζωντανά, να πλοηγηθεί και να τα συγκρίνει. Ταυτόχρονα το νέο αυτό concept έχει αποδώσει σημαντικά και το walk-in στα νέα καταστήματα WIND είναι αυξημένο κατά 23%, σημειώνουν σχεδόν 30% περισσότερες πωλήσεις σε σύγκριση με την υπόλοιπη αλυσίδα ενώ στα αξεσουάρ και τις συσκευές οι πωλήσεις τους είναι υπέρ-διπλάσιες. 
Στο νέο κατάστημα ο επισκέπτης/πελάτης έχει μια μοναδική εμπειρία είτε μέσα από τις διαδραστικές οθόνες αφής και το ειδικό λογισμικό που έχει δημιουργήσει η WIND, είτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας του καταστήματος, ώστε να εξερευνήσει τις επιλογές του στην κινητή, τη σταθερή και το Internet σε κάθε πιθανό συνδυασμό να συγκρίνει live τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν και να προσαρμόσει απόλυτα τις επιλογές του στις ανάγκες του.
Μιλώντας στα εγκαίνια του νέου καταστήματος WIND στο Ναύπλιο, η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας κα Ειρήνη Αναστασιάδου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για την WIND το έργο της ανανέωσης της αλυσίδας των καταστημάτων της συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη ελληνική λιανική αγορά η οποία 
 [i] http://www.allen-international.com

*η προσφορά στο W ισχύει για νέες συνδέσεις με έκπτωση αντί για επιδότηση και διάρκεια συμβολαίων 18 ή 24μήνες. Η προσφορά στο WIND double play ισχύει για νέες συνδέσεις με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου. Όροι και λεπτομέρειες στο κατάστημα WIND Ναυπλίου. Η προσφορά στο WIND one ισχύει για νέες συνδέσεις Σταθερής και 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ