ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Άμεση επανόρθωση και ανάπλαση προσώπου με Frezyderm

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. |
 Το πρόσωπο απεικονίζει όχι μόνο την εξωτερική μας εμφάνιση –κατά το ήμισυ- αλλά αντικατοπτρίζει και την προσωπικότητά μας. Όσο περνούν τα χρόνια, παρατηρούνται σημάδια κούρασης, ρυτίδων αλλά και κουρασμένη όψη.
Τα προϊόντα Frezyderm  σπάνε τα κατεστημένα και φροντίζουν, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε την κατάλληλη φροντίδα στο δέρμα σας με 3 φόρμουλες, οι οποίες αλλάζουν ριζικά την όψη σας, αναπλάθοντας το πρόσωπό σας.

1. Moisturizing 24h Cream

Η ενυδάτωση είναι η μαγική λέξη που κάνει το πρόσωπό σας να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη. Η καθημερινή ενυδατική κρέμα είναι ένα από τα βασικότερα προϊόντα που μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σας να είναι απαλό και ενυδατωμένο όλο το 24ωρο. Για αυτό λοιπόν η ιδανική λύση, είναι η ενυδατική κρέμα της Frezyderm, με ενισχυμένη σύνθεση που κάνει την επιδερμίδα σας να αναπνέει όλη την ημέρα. Εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ σας! Δείτε την εδώ !

2. Anti-Wrinkle Eye Cream
Μην περιμένετε να εμφανιστούν οι πρώτες ρυτίδες για να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν δράσης. Η Frezyderm καινοτομεί και σας προσφέρει κρέμα ματιών, η οποία αναδομεί τους ιστούς και σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα φωτισμένο βλέμμα που μπορεί να αλλάξει συνολικά το πρόσωπό σας. Προμηθευτείτε την με ένα κλικ !

3. Instant Lifting Serum

Οι δράσεις του lifting είναι κρυμμένες σε ένα μπουκαλάκι και μπορούν να σας προσφέρουν όλες τις θετικές επιδράσεις για το πρόσωπό σας. Ο ορός σύσφιξης  Instant Lifting Serum είναι το σημαντικότερο προϊόν από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε, βλέποντας αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Το μυστικό στην εφαρμογή: Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε κυκλικές κινήσεις, με ένα απαλό μασάζ σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού με την κρέμα και τον ορό. Έτσι θα νιώθετε ευεξία και παράλληλα θα χαλαρώνετε!

Η καλύτερη φροντίδα για το δέρμα σας ακόμα και για το πιο ευαίσθητο είναι πλέον εύκολη υπόθεση και το κυριότερο ανέξοδη!

Ευχαριστούμε πολύ το online φαρμακείο PharmacyOutlet  για τις πολύτιμες πληροφορίες του!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ