ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Εορταστικό menu του Πάσχα στο Φουγάρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. |
 Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και το γαστρονομικό ημερολόγιο του Φουγάρο εμπλουτίζεται με νηστίσιμους μεζέδες και κυρίως πιάτα με θαλασσινά για να υποδεχθούμε την Εβδομάδα των Παθών.
Μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε: Πιλάφι πλιγούρι με ψητές γαρίδες, Risotto με θαλασσινά, Μαριναρισμένες ελιές & φρυγανισμένες πίτες, χούμους, Σαλάτα με πατάτες νέας εσοδείας & χταπόδι, Ντολμαδάκια γιαλαντζί, Μπουρέκια με μανιτάρια, Σαλάτα με αγκινάρες, μανιτάρια & λαδολέμονο, Πατζάρια ξιδάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, Ελληνικά σπαράγγια με σκόρδο & σχοινόπρασο, Πιπεριές & ντομάτες γεμιστές, Αρακά λαδερό!!

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου (11/4) και ανήμερα του Πάσχα (12/4), γιορτάζουμε την Ανάσταση με παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Τσουγκρίζουμε τα κόκκινα αυγά μας και απολαμβάνουμε Μαγειρίτσα, Κατσικάκι γάλακτος φούρνου λεμονάτο με πατάτες, φρυγανισμένα πιτάκια με dips, σαλάτα και κρέμα γιαουρτιού με πορτοκάλι, ενώ την επομένη το Πασχαλινό μας γλέντι θα συνοδεύσουν: αρνί στη σούβλα με κοκορέτσι, πατάτες φούρνου λεμονάτες, χωριάτικη σαλάτα, φρυγανισμένα πιτάκια με dips, χόρτα με λαδολέμονο, ψητές κόκκινες πιπεριές, φρουτοσαλάτα με τα φρούτα της Άνοιξης!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ