V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Εορταστικό menu του Πάσχα στο Φουγάρο

 Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και το γαστρονομικό ημερολόγιο του Φουγάρο εμπλουτίζεται με νηστίσιμους μεζέδες και κυρίως πιάτα με θαλασσινά για να υποδεχθούμε την Εβδομάδα των Παθών.
Μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε: Πιλάφι πλιγούρι με ψητές γαρίδες, Risotto με θαλασσινά, Μαριναρισμένες ελιές & φρυγανισμένες πίτες, χούμους, Σαλάτα με πατάτες νέας εσοδείας & χταπόδι, Ντολμαδάκια γιαλαντζί, Μπουρέκια με μανιτάρια, Σαλάτα με αγκινάρες, μανιτάρια & λαδολέμονο, Πατζάρια ξιδάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, Ελληνικά σπαράγγια με σκόρδο & σχοινόπρασο, Πιπεριές & ντομάτες γεμιστές, Αρακά λαδερό!!

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου (11/4) και ανήμερα του Πάσχα (12/4), γιορτάζουμε την Ανάσταση με παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Τσουγκρίζουμε τα κόκκινα αυγά μας και απολαμβάνουμε Μαγειρίτσα, Κατσικάκι γάλακτος φούρνου λεμονάτο με πατάτες, φρυγανισμένα πιτάκια με dips, σαλάτα και κρέμα γιαουρτιού με πορτοκάλι, ενώ την επομένη το Πασχαλινό μας γλέντι θα συνοδεύσουν: αρνί στη σούβλα με κοκορέτσι, πατάτες φούρνου λεμονάτες, χωριάτικη σαλάτα, φρυγανισμένα πιτάκια με dips, χόρτα με λαδολέμονο, ψητές κόκκινες πιπεριές, φρουτοσαλάτα με τα φρούτα της Άνοιξης!!!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ