V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών στις 27 και τακτική στις 29 Μαίου

 Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα:

1. Εισήγηση Τμήματος Εσόδων και Ταμείου για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας για το έτος 2015 – έμπροσθεν καταστημάτων – άνευ δημοπρασίας – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας για το έτος 2015 κατόπιν διενέργειας φανερής προφορικής και πλειοδοτικής δημοπρασίας – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα είναι:

Για το υπ’ αριθ. 1 Θέμα:

Για την άνευ δημοπρασίας παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας για το έτος 2015, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η κατάρτιση και υπογραφή των σχετικών μισθωτηρίων συμβολαίων μέχρι την 31-5-2015.

Για το υπ’ αριθ. 2 Θέμα:

Για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας για το έτος 2015 με δημοπρασία, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η δημοσίευση της περίληψης δημοπρασίας μέχρι 31-5-2015.


Επίσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 29 Μαΐου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Τεχνικά Θέματα:

1. Περί εκτελέσεως του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος οδών στη Δ.Ε. Άργους 2015» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

2. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και 1ου έως 6ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Κουτσοποδίου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

3. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Μικρά τεχνικά έργα στη Δ.Ε. Μυκηνών 2014» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

4. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση τουαλετών 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

5. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαρρυθμίσεις κτιρίου για την στέγαση υπηρεσιών» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

6. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

7. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο Σκαφιδακίου Δ.Ε. Λέρνας» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

8. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο Λιμνών Δ.Ε. Μυκηνών» - εισηγητής ο κ. Αναστάσιος Καμπόσος.

Τρέχοντα Θέματα:

9. Περί επιλογής υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2015 – εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.
Περί εγκρίσεως της 3ης έκθεσης επιτροπής επιλογής νηπίων, για διαγραφές και νέες εγγραφές στα Παιδικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους -Μυκηνών για το σχολικό έτος 2014 - 2015 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
Λήψη απόφασης επί αιτήσεως γονέα για απαλλαγή του από την καταβολή τροφείων για το σχολικό έτος 2014 – 2015 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
Συγκρότηση ειδικής επιτροπής επιλογής εγγραφών - επανεγγραφών & διαγραφών νηπίων έτους 2015 – 2016 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

13. Περί χορήγησης παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

14. Περί ανανέωσης αδειών επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

15. Έγκριση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Σύμφωνο των Δημάρχων - εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.

16. Περί παραχώρησης ή μη χρήσης τμήματος αιγιαλού από την Τοπική Κοινότητα «Κιβερίου» στον Γυμναστικό Σύλλογο Άργους για χρήση γηπέδων βόλεϊ και διοργάνωση αγώνων σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.




Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ