ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Καλούμε τους εργαζόμενους να διαχωρίσουν τη θέση τους από ξεπουλημένες ηγεσίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. | |
 Πέφτουν σε αντιφάσεις ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου μαζί με την πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚΝ, αφού από τη μια «καλούν», όπως γράφει η ανακοίνωση τους, « …σε μαζική συμμετοχή στη Πρωτομαγιάτικη Απεργία…» βέβαια χωρίς να μας λένε πού (δες εδώκαι από την άλλη, πολύ πιο σθεναρά, καλούν σε φεστιβάλ λουλουδιών και στεφανιών με δωρεάν φαγητό στην Καραθώνα, όπου δεσμεύονται ότι πρόεδρος και πλειοψηφία των μελών της διοίκησης του ΕΚΝ, θα βρίσκεται εκεί εθελοντικά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες που θα προκύψουν απο αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπλιέων. 

Ο πρόεδρος του ΕΚΝ, σε συνέντευξη του τονίζει «…πως η Πρωτομαγιά, όπως την έχουμε συνηθίσει ως τώρα, πάντα είχε αγωνιστικό χαρακτήρα, στην Ευρώπη όμως και στον ανεπτυγμένο κόσμο έχει καθιερωθεί ένα είδος φεστιβάλ. Στην Ελλάδα του 2015…, λέει, …και της ανθρωπιστικής κρίσης, μια τέτοια εκδήλωση ταιριάζει….(δες εδώ)

Αυτός είναι ο εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός της Αργολίδας. Υπονομευτές του κινήματος, εργατοπατέρες που κατάντησαν τα εργατικά κέντρα μανάβικα και τα περισσότερα εργατικά σωματεία, φερέφωνα των κυβερνήσεων και της εργοδοσίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα, να διαχωρίσουν τη θέση τους από ξεπουλημένες ηγεσίες και να πάρουν στα χέρια τους την οργάνωση του αγώνα και την υπόθεση της ανασύνταξης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Να συστρατευτούν με το ΠΑΜΕ και τις ταξικές δυνάμεις, που 16 χρόνια τώρα, έχουν δώσει πολλές μάχες. Είναι δυνάμεις με ταξικό προσανατολισμό, με έμπρακτη διαφοροποίηση από την συνδικαλιστική γραφειοκρατία και ξεκάθαρες θέσεις για θεμελιώδη ζητήματα όπως είναι οι «αριστερές» κυβερνήσεις και η ΕΕ. Είναι ανάγκη το επόμενο διάστημα να δυναμώσει η προσπάθεια, σε κάθε κλάδο, για την ταξική οργάνωση και διεκδίκηση, να συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι στα σωματεία τους και με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να ανατρέψουν τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 1Ης ΜΑΗ 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ. 

Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ