V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Εκδήλωση για την "Ημέρα της Ευρώπης" στο Ναύπλιο


  Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησε εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στο Βουλευτικό Ναυπλίου με θέμα : "Η Ευρώπη μπροστά στην πρόκληση της ελληνικής κρίσης" .
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προϊστάμενο της Β' Διεύθυνσης Επιστημονικών Μελετών της Βουλής,  κ. Αστέριος Πλιάκος.
Την εκδήλωση άνοιξε η Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου Άννα Μαντά, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου.
Ακολούθησε σύντομη παρουσίαση της επιμορφωτικής δράσης εκπαιδευτικών “Teachers 4 Europe” που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, από τη Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κ. Αργυρή Μπιλιούρη.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά με μελωδίες από την Ευρώπη που ερμηνεύσαν οι καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου “Κ. Νόνης”, Γκερλίντε Σίττε, φλάουτο και η Θεολένα Πίκη, πιάνο.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ.Γαβρήλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος κ.α.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ