ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Στην Εθνική ομάδα η Μαρία Κουκουμέλου του ΓΑΣ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:43:00 μ.μ. |
 Στις 2&3 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό, στις κατηγορίες, εφήβων και νεανίδων, για το έτος 2015. Ο ΓΑΣ Ταεκβοντό Άργους συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Κουκουμέλου, στα -63 kg νεανίδων, αφού κατάφερε μετά από 5 νικηφόρους αγώνες να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2015 και ταυτόχρονα να πάρει τι εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει στη Riga της Λετονίας, τον προσεχή Οκτώβριο.
Πολύ σημαντική εμφάνιση επίσης πραγματοποίησε και ο Τρίχας Παναγιώτης στα -51 kg εφήβων, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Συμμετοχή στους αγώνες είχαν και οι Ψυχογυιός Ανδρέας, ο οποίος ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνα του και ο Σταυρόπουλος Μάριος, στα -63 kg.
Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Κανέλλος, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα του πανελληνίου πρωταθλήματος, αφού και η Κουκουμέλου Μαρία και ο Τρίχας Παναγιώτης, έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στη κατηγορία των νεανίδων και των εφήβων αντίστοιχα αφού ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά των κατηγοριών τους και κατάφεραν η μεν Κουκουμέλου να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλοπάτι και να πάρει μία θέση στην εθνική ομάδα, ο δε Τρίχας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και αν η τύχη δεν ήταν λίγο εναντίον μας θα μπορούσαμε και παραπάνω.
Τέλος ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει εκτός από τον προπονητή μας Νίκο Κανέλλο και πολλούς άλλους παράγοντες που βοήθησαν στο να είναι ο ΓΑΣ Ταεκβοντό Άργους μία αξιόλογη ομάδα. Ευχαριστούμε τον διαιτολόγο της ομάδα μας Γιάννη Ηλία, τους φυσιοθεραπευτές μας Γιάννη Κομνηνό και Δήμα Δημήτρη, το μασέρ μας Θοδωρή Συρεγγέλα, τους γυμναστές Καμπόσο Κων/νο, του τμήματος στίβου Άργους και Κουτσούπη Γιώργο, για την σύνθεση του προγράμματος εκγύμνασης των αθλητών μας.

Επίσης ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει τις οικογένειες των αθλητών μας, που χωρίς την στήριξή τους, υλική και ψυχολογική, δεν θα ήταν δυνατή η σωστή προετοιμασία μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ                  Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ
Δημήτριος Μητσάκος                       Αλέξανδρος Τρίχας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ