V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Εγκαίνια για τα "Εν Αργει Διονύσια" (βίντεο)

 Εγκαινιάσθηκε από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνων η πολιτιστική γιορτή γευσιμνωσίας "Εν Άργει Διονύσια" που πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά, από το Δήμο Άργους – Μυκηνών, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και την ΚΕΔΑ-Μ από τις 14 έως και τις16 Μαίου 2015 και που στόχο έχει να εκπαιδεύσει τις αισθήσεις των επισκεπτών...και να τους μυήσει στην ποιότητα των Αργολικών προϊόντων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν ντόπιους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής.
Γευσιγνωσίες, δοκιμές τοπικών κρασιών, ούζου, τσίπουρου, μπίρας, αλλά και γλυκών του κουταλιού, εκλεκτών γαλακτοκομικών προϊόντων και πολλών άλλων, θα λάβουν χώρα στον Πολυχώρο Στρατώνων Καποδίστρια για τρεις ημέρες.
Ειδικοί θα δώσουν διαλέξεις, ενώ δεν θα λείπουν καθημερινά και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.
Στα εγκαίνια της έκθεσης, χρησιμοποιήθηκε η αναμνηστική σφραγίδα των ΕΛΤΑ με το θέμα της εκδήλωσης και έκθεση γραμματοσήμων με θέμα "Οίνος και Μυθολογία"
Κατά την διάρκεια της έκθεσης η οποία θα κρατήσει ως της 16 Μαΐου 2015 ,ο επισκέπτης θα μπορέσει να γευτεί τοπικά προϊόντα από την Αργολική γη με κυρίαρχο το τοπικό οίνο.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδος  Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Α.Χειβιδόπουλος ,οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες  Β. Σιδέρης κασι Φάνης Στεφανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος του Δημου Άργους Μυκηνων Δ.Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδος Φώτης Δαμούλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άργους Δ. Καρυάμης, η διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Α. Μαντά κα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ