V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Συγκέντρωση και πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά από το ΠΑΜΕ στο Ναύπλιο

 Συγκέντρωση και πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πόλη του Ναυπλίου.

Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ Αργολίδας αναφέρει:


"Το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς. Το αίμα που πότισε τη μεγάλη υπόθεση της απελευθέρωσης των εργατών και των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης δεν πήγε χαμένο!

Με την εργατική τάξη στην πρωτοπορία, με τη μεγάλη κοινωνική λαϊκή συμμαχία μας, προχωράμε μπροστά. Δυναμώνουμε την κοινή πάλη εργατών, υπαλλήλων, ανέργων, αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, φτωχών αγροτών, φοιτητών, σπουδαστών, μαθητών, γυναικών των λαϊκών οικογενειών. 

Συντονίζουμε τα βήματα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου με την Πανελλαδική Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και κάθε κομμάτι της φτωχής λαϊκής οικογένειας να γυρίσουν την πλάτη στον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό και να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της πλειοψηφίας των εκλεγμένων στα Εργατικά Κέντρα της Αργολίδας, που όχι μόνο δεν οργανώνουν τους εργάτες για να ανακτήσουν τις τόσες απώλειες από την επίθεση που δέχονται τα τελευταία χρόνια στο όνομα της κρίσης, αλλά συνειδητά υπονομεύουν την απεργία της 1ης Μάη καλώντας σε φεστιβάλ λουλουδιών και διαγωνισμό στεφανιών. Η κρίση δεν είναι ανθρωπιστική, είναι κρίση του καπιταλισμού και οι εργάτες, ως γνήσια τέκνα της οργής, θα είναι στις απανταχού απεργιακές συγκεντρώσεις για να τιμήσουν τους νεκρούς της τάξης τους.
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Για 8ωρο και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, κοινωνική ασφάλιση, παιδεία, υγεία, για συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες, ενάντια στο φασισμό και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Το ΠΑΜΕ ξανά όπως κάνει εδώ και 16 χρόνια από τη γέννησή του, παίρνει την πρωτοβουλία παραμερίζοντας τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό παλιό και νέο για να βγει δυναμικά μπροστά η εργατική τάξη με τις διεκδικήσεις της, τη φωνή της. Κάθε τίμιος συνδικαλιστής, κάθε εργάτης καλείται να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Αγώνας Ρήξη Ανατροπή. Ο δικός μας δρόμος χωρίς φτώχεια ανεργία μνημόνια!
Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά! Δυναμώνουμε την οργάνωση μας! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ